کد خبر:۱۱۶۵۵۳۱
مدیرکل امور عشایر استان کرمان:

۸۰ درصد مراتع استان کرمان به دلیل خشکسالی از بین رفته است

مدیرکل امور عشایر شمال استان کرمان گفت: ۸۰ درصد مراتع استان به دلیل خشکسالی از بین رفته و منابع آبی و معیشت عشایر نیز به شدت تحت تاثیر قرار دارد.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو ، مدیرکل امور عشایر شمال استان کرمان در دیدار رئیس سازمان امور عشایری ایران با استاندار کرمان به موضوع خشکسالی‌های پیاپی اشاره کرد و گفت: ۸۰ درصد مراتع استان به دلیل خشکسالی از بین رفته و منابع آبی و معیشت عشایر نیز به شدت تحت تاثیر قرار دارد.

رضا نیکزادی توزیع نهاده‌های دامی و جایگزینی آبرسانی سیار را در راستای کاهش اثرات خشکسالی بر جامعه عشایری مورد اشاره قرار داد و افزود: چهار برنامه زنجیره گوشت، گیاهان دارویی، صنایع دستی و گردشگری را در دستور کار عشایری داریم.

او همچنین از شناسایی ۵۰ زیست بوم عشایری در استان خبر داد و گفت: بزرگترین راه برای ماندگاری در مناطق عشایری، ارتقاء شاخص‌های برخورداری است.

سپس ناصر احمدیوسفی، مدیرکل عشایر جنوب استان کرمان نیز به خشک شدن قنات‌ها به دلیل خشکسالی اشاره کرد و خواستار تخصیص اعتبارات ملی در حوزه آب شد.

 

*آبرسانی سیار و ثابت به عشایر

در پایان رئیس سازمان امور عشایری کشور نیز گفت: آبرسانی به عشایر استان کرمان به صورت سیار و ثابت و خط انتقال از اولویت‌هایی است که مدنظر قرار دارد.

شایان نادری اعلام کرد: ۲۵ درصد امنیت غذایی کشور به صورت مستقیم در دست جامعه عشایری است.

وی اظهار کرد: به صورت ویژه و اولویت‌بندی پروژه‌هایی را در حوزه آبخیزداری و راه مدنظر خواهیم داشت. جمعیت عشایری استان کرمان بالاست و خدمات‌رسانی به نحو احسن باید باشد.

او افزود: در شورای عشایری استان، مشکلات عشایر در حوزه‌های زیرساختی، آموزشی را بررسی خواهیم کرد و دستگاه‌هایی که خدمات‌رسانی به عشایر دارند، باید این مشکلات را برطرف کنند. 

وی تاکید کرد: آبرسانی به عشایر استان کرمان به صورت سیار و ثابت و خط انتقال از اولویت‌هایی است که مدنظر قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار