گودرزوند چگینی: بابت انتخاب وزرای پیشنهادی جهادکشاورزی، ورزش، کشور و اطلاعات از پزشکیان تشکر می‌کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۶۱۷۹
در موافقت با برنامه‌های دولت؛

گودرزوند چگینی: بابت انتخاب وزرای پیشنهادی جهادکشاورزی، ورزش، کشور و اطلاعات از پزشکیان تشکر می‌کنیم

گودرزوند چگینی، نماینده مردم رودبار، در موافقت با کلیات برنامه و خط‌مشی کابینه دولت چهاردهم، از انتخاب وزرای پیشنهادی جهاد کشاورزی، ورزش، کشور و اطلاعات توسط آقای پزشکیان تشکر کرد و تأکید کرد که گفتمان رئیس‌جمهور مورد قبول مردم است و دولت به دنبال وفاق ملی، نه قومیت‌گرایی است.

گودرزوند چگینی: بابت انتخاب وزرای پیشنهادی جهادکشاورزی، ورزش، کشور و اطلاعات از پزشکیان تشکر می‌کنیم

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، گودرزوند چگینی، نماینده مردم رودبار، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در حمایت از کلیات برنامه و خط‌مشی کابینه دولت چهاردهم، از انتخاب وزرای پیشنهادی جهاد کشاورزی، ورزش، کشور و اطلاعات توسط رئیس‌جمهور، آقای پزشکیان، قدردانی کرد. وی با تأکید بر اینکه "ما به دنبال قومیت‌گرایی نیستیم، " اظهار داشت: «ما دنبال انتخاب از استان‌ها و مناطق نیستیم؛ ما به دنبال یک وفاق ملی هستیم.»

گودرزوند چگینی همچنین به مقبولیت گفتمان آقای پزشکیان نزد مردم اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که برنامه‌های رئیس‌جمهور ذیل برنامه‌های هفتم توسعه و سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب قرار گیرد. این نماینده مجلس با بیان اینکه دولت وفاق ملی باید از ظرفیت‌های مختلف کشور بهره‌مند شود، حمایت خود را از رویکرد رئیس‌جمهور اعلام کرد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار