کد خبر:۱۱۶۶۲۴۶
در گفتگو با دانشجو

سنگدوینی : نمایندگان مجلس از برنامه وزیر پیشنهادی نفت قانع نشدند / برگزاری جلسه فوق‌العاده برای بررسی مجدد برنامه وزیر پیشنهادی نفت + فیلم

نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : امروز ظهر یک جلسه فوق‌العاده در کمیسیون انرژی برگزار شد و مقرر گردید که امشب آقای پاک نژاد برنامه جدید خود را که براساس برنامه توسعه هفتم تدوین شده، برای اعضای کمیسیون تشریح کند.

رمضانعلی سنگدوینی نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی  در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : آقای محسن پاک نژاد، وزیر پیشنهادی نفت، در ابتدا نتوانست با ارائه برنامه‌های خود نمایندگان مجلس را قانع کند.

وی افزود : برنامه‌ای که وزیر پیشنهادی وزارت نفت ارائه داده بود، نتوانست رضایت اعضای کمیسیون انرژی را جلب کند. با این حال، وی مجدداً به هیئت رئیسه مجلس درخواست داد و قرار شد برنامه پیشنهادی جدیدی را تدوین و ارائه دهد.

سنگدوینی اظهار داشت : امروز ظهر یک جلسه فوق‌العاده در کمیسیون انرژی برگزار شد و مقرر گردید که امشب آقای پاک نژاد برنامه جدید خود را که براساس برنامه توسعه هفتم تدوین شده، برای اعضای کمیسیون تشریح کند.

نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : نمایندگان و اعضای کمیسیون امیدوارند که با همکاری و تلاش جمعی، مشکلات و دغدغه‌ها در این زمینه حل شود.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار