قوامی: دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی نیازمند ۶۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی است+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۶۴۵۹
در موافقت با وزیر پیشنهادی امور خارجه؛

قوامی: دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی نیازمند ۶۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی است+فیلم

نماینده مردم اسفراین در حمایت از وزیر پیشنهادی امور خارجه در صحن علنی مجلس به اهمیت جذب سرمایه‌گذاری خارجی برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی اشاره کرد و برنامه‌های عباس عراقچی را در این راستا مثبت ارزیابی کرد.
قوامی: دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی نیازمند ۶۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی است+فیلم

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، هادی قوامی، نماینده مردم اسفراین، در حمایت از سیدعباس عراقچی، وزیر پیشنهادی امور خارجه، در صحن علنی مجلس گفت: "برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی باید زمینه جذب ۶۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی فراهم شود. "

وی افزود: "از سال ۱۳۳۵ تا سال ۱۴۰۲، متوسط رشد سرمایه‌گذاری خارجی ما به ۲ میلیارد دلار نرسیده است. باید نگاهی جدید و جدی به این مسئله داشته باشیم تا بتوانیم به سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیارد دلاری برسیم، که در برنامه‌های عراقچی این موضوع دیده شده است. "

قوامی تأکید کرد: "پیام رأی بالا به عراقچی برای دنیا این خواهد بود که مجلس آماده همکاری با دولت است و زمینه‌های لازم برای دستیابی به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را فراهم خواهد کرد. "

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار