حجم معاملات قرارداد‌های گواهی ظرفیت برق به ۲۴۰۳ مگاوات رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۸۲۳۵

حجم معاملات قرارداد‌های گواهی ظرفیت برق به ۲۴۰۳ مگاوات رسید

دفتر «مدیریت معاملات خارج از بازار برق» شرکت مدیریت شبکه برق ایران اعلام کرد: از ابتدای راه‌اندازی بازار گواهی ظرفیت (۱۳۹۸) تا پایان مرداد ۱۴۰۳ حجم کل معاملات قرارداد‌های گواهی ظرفیت در بورس انرژی، به ۲۴۰۳ مگاوات رسیده است.
حجم معاملات قرارداد‌های گواهی ظرفیت برق به ۲۴۰۳ مگاوات رسید

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از از وزارت نیرو، تاکنون ۸۵۱ معامله اوراق گواهی ظرفیت به ارزش ۶۹ هزار و ۴۵۳ میلیارد ریال با حداکثر قیمت حدود ۱۰۲ میلیون ریال به‌ازای هر کیلووات مورد معامله قرار گرفته است.

این در حالی است که تاکنون ۳۸۴ مشترک بالای ۵ مگاوات با حجم ۵۲۱۲ مگاوات برای خرید اوراق گواهی ظرفیت به بورس انرژی معرفی شده‌اند و در سمت عرضه نیز به میزان ۱۵۴۲ مگاوات گواهی ظرفیت قابل‌عرضه در بورس انرژی وجود دارد.

در مردادماه ۱۴۰۳، تعداد ۳۵ اوراق گواهی ظرفیت با حجم ۳۹ مگاوات و باارزش ۳۷۹۳ میلیارد ریال در بورس انرژی معامله شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار