کد خبر:۱۱۶۸۴۱۵

کاهش ۳۰ درصدی جان‌باختگان تصادفات در مرز‌ها طی ایام اربعین

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی کل کشور با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی جان‌باختگان تصادفات در مرز‌ها طی ایام اربعین گفت: عدم توجه به جلو عامل اصلی تصادفات بوده است.
کاهش ۳۰ درصدی جان‌باختگان تصادفات در مرز‌ها طی ایام اربعین

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسن مؤمنی جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی کل کشور درباره تمهیدات پلیس راه در زمینه موج بازگشت زائران اظهار داشت: اکثر زائران از زیارت اربعین حسینی باز گشته‌اند ولی هنوز تعدادی در خاک عراق‌اند دیروز هم موج بازگشت داشتیم و همچنان هموطنان در حال بازگشت به ایران هستند.

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی کل کشور افزود: همکاران ما در راستای امنیت جاده‌ها اقدام و با همکاری مردم شاهد کاهش ۳۰ درصدی جان‌باختگان تصادفات در مرز‌ها در مسیر تردد زائران در مرز‌ها بوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه نگران خستگی و خواب آلودگی رانندگان در مسیر بازگشت هستیم، گفت: رانندگان حتماً در طول مسیر استراحت کنند سال گذشته هم بیشترین حوادث را در مسیر بازگشت داشتیم.

سردار مؤمنی بیان داشت: راننده نقش اصلی در تصادف را دارد هرچند جاده ناایمن باشد و راننده می‌تواند پیشگیری کند. عدم توجه به جلو امسال در تصادفات افزایش یافته و ۴۷ درصد عامل تصادفات بوده است که ناشی از خستگی و یا استفاده از تلفن همراه حین رانندگی است و اکثر تصادفات که منجر به فوت رانندگان شده ناشی از خستگی و خواب آلودگی بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار