آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۰۱۸۲

دستور ۳ ساله وزیر صنعت برای تکمیل کارخانه لاستیک آریا تایر هامون

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از کارخانه لاستیک آریا تایر هامون گفت: هر سه سهام دار این کارخانه تشکیل جلسه دهند و متعهد شوند که تا کمتر از سه سال آینده کار را تکمیل کنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از محل احداث کارخانه لاستیک آریا تایر هامون واقع در شهرک صنعتی رامشار در خصوص افزایش سرمایه گفت: زمانی که شرکا را داخلی (از وزارت صمت) گذاشتید، خود شرکا افزایش سرمایه را تصویب کنند.

وی با اشاره به اینکه کارخانه هنوز ساخته نشده، افزود: تولید لاستیک در حوزه‌ای که بازار دارد، انجام شود سپس خط تولید لاستیک معدنی را در فاز توسعه کارخانه ایجاد کنید.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به اینکه تولید لاستیک اتوبوسی پر تیراژ است و می‌توانید انجام دهید، تاکید کرد: این کارخانه باید تعیین تکلیف شود و باید زمان این مهم را نهایی کنیم؛ تیراژی تولید شود که بازار دارد.

وی با بیان اینکه کارخانه‌های بزرگتر در کشور ایجاد شدند و این کارخانه هم تکمیل می‌شود، گفت: واحد تولیدی آریا تایر هامون در صورت بهره برداری با سرمایه بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و با اشتغال ۶۷۰ نفر نیروی انسانی به صورت مستقیم سالانه ۵۰ هزار تن انواع تایر ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین تولید خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار