آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۰۲۷۱
در گفتگو با دانشجو؛

خدمت‌رسانی ۲۵۰ نفر از ۱۷ استان در موکب جوانان رضوی

موکب جوانان رضوی با حضور ۲۵۰ خدمت‌گزار از ۱۷ استان کشور، در چهار روز فعالیت خود روزانه ۵۰ هزار وعده غذایی، ۴۰ هزار لیوان شربت گیاهی، ۳۰ هزار قرص نان سنتی و ۵۰ هزار استکان چای به زائران حضرت رضا (علیه‌السلام) ارائه کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، به لطف و عنایت حضرت علی بن موسی الرضا (علیه‌السلام)، موکب جوانان رضوی در هفتمین سال فعالیت خود آماده خدمت‌رسانی به زائران حضرت رضا (علیه‌السلام) است. این موکب که از ۱۷ استان کشور در آن مستقر هستند، به نظر می‌رسد تنها موکبی باشد که به صورت اجماعی از استان‌ها به خدمت‌گزاری زائران مشغول است. تشکل‌های شبکه جوانان رضوی در هفت سال گذشته دور هم جمع شدند و موفق به راه‌اندازی این موکب در مشهد مقدس شدند.

موکب جوانان رضوی در دور میدان بسیج با ۹ غرفه خدمت‌رسانی و دو آشپزخانه پشتیبان مستقر است و در خیابان فدائیان اسلام قرار دارد. این موکب توفیق داشته است که روزانه به ۲۰۰ هزار زائر خدمت‌رسانی کند. روزانه ۵۰ هزار وعده و میان‌وعده غذایی توسط این موکب ارائه می‌شود. شربت‌خانه با دستگاه مکانیزه که از دوستان استان فارس تأمین شده، روزانه ۴۰ هزار لیوان شربت گیاهی به زائران عرضه می‌کند. چای که از استان یزد تأمین می‌شود، به صورت شبانه‌روزی در حال پذیرایی است و روزانه ۵۰ هزار استکان چای به زائران داده می‌شود. قهوه‌خانه‌ای که از دوستان استان خوزستان است، روزانه ۱۷ هزار استکان قهوه به زائران ارائه می‌دهد.

دو غرفه نانواخانه و خیاط‌خانه که از دوستان استان هرمزگان هستند، به ترتیب روزانه ۳۰ هزار قرص نان به صورت سنتی و خدمات خیاطی به زائران ارائه می‌دهند. همچنین، یک نیمچه درمانگاه به نام غرفه طبیب‌خانه آقا با تیم پرستاری و داروهای کامل به زائران خدمات درمانی ارائه می‌دهد و یک غرفه خدمات فرهنگی و ورزشی با کتاب نیز برای زائران تدارک دیده شده است.

از ۸ استان به عنوان پشتیبان و آشپز در این موکب مشغول به کار هستند و شبانه‌روزی ۵۰ هزار وعده، میان‌وعده و غذا را ارائه می‌دهند. در این چهار روز، مجموعاً ۲۰۰ هزار وعده غذایی و میان‌وعده به زائران داده می‌شود. در مجموع، ۲۵۰ نفر از ۱۷ یا ۱۸ استان به عنوان خدمت‌گزاران این موکب مشغول به کارند و به مدت چهار روز تا شام شهادت به خدمت‌رسانی ادامه خواهند داد.

یک مراسم سنتی نیز در روز پنجم و روز بازگشت زائران برگزار شد که طی آن، آشپزخانه فعال شده و غذای طبخ‌شده به ترمینال و اتوبوس‌هایی که به مسیرهای دور می‌رفتند، واگذار گردید. هدف نهایی این است که عرض ادب و احترام به محضر حضرت سلطان ابوالحسن رضا (علیه‌السلام) تقدیم شود و امید است توفیق نوکری در سال‌های آینده نیز مستدام باشد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار