کد خبر:۱۱۷۲۲۰۱
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی:

ایفای مسئولیت اجتماعی و استفاده از ظرفیت نیروهای بومی یکی از اولویت‌های صنعت پالایش است

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: ایفای مسؤولیت اجتماعی و استفاده از ظرفیت نیروهای بومی، یکی از اولویت‌های صنعت پالایش است که در بندرعباس در این حوزه به خوبی عمل شده است.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو،  محمدصادق عظیمی‌فر در نخستین سفر کاری خود به بندرعباس ضمن بازدید از پروژه‌های مجتمع پالایش نفت بندرعباس در نشستی گفت: امروز صنعت پالایش کشور درگیر چالش‌ها و مسائل مهم و عدیده‌ای است که سه چالش‌ اصلی  آن ناترازی تولید و مصرف، عدم تکمیل زنجیره ارزش و دیگری حکمرانی صنعت پالایش است.

وی با اشاره به این که در بحث ناترازی تأکید بر افزایش تولید و تأمین خوراک است و در بحث تکمیل زنجیره ارزش، طرح‌های کیفی‌سازی و تکمیل زنجیره ارزش مطرح است، افزود: در بحث ناترازی اگر چه پالایشگاه بندرعباس و دیگر پالایشگاه‌ها در بخش تولید به خوبی ایفای ماموریت می‌کنند، اما با بررسی‌هایی که با همکاران انجام دادیم، می‌توان گفت توان بیشتری در صنعت پالایش وجود دارد که که در کنار مدیریت مصرف می‌توان ناترازی را از بعد عرضه تاحدی مدیریت کرد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: در پالایشگاه بندرعباس اصلی‌ترین عاملی که باعث شده است تولید کافی نداشته باشیم،‌ وقفه در دریافت خوراک به دلیل انتقال خوراک بندرعباس توسط کشتی است؛ تدبیری که برای این موضوع اتخاذ شده دریافت خوراک از خط لوله گوره-جاسک است که برای پایداری دریافت خوراک باید هر چه زودتر این اتصال انجام شود، همین اتفاق حدود ۲۰ الی ۳۰ هزار بشکه کاهش تولید ناشی از وقفه دریافت خوراک را جبران و علاوه بر آن بنزین و فرآورده‌های بیشتر تولید می‌شود و عواید آن نیز به پالایشگاه می‌رسد.

عظیمی‌فر بیان کرد: درباره طرح‌ها و تکمیل زنجیره ارزش که حدود دو هفته پیش رهبر انقلاب در بیانات خود بر این نکته تأکید کردند که ما در بحث پالایش و زنجیره ارزش در تولید سوخت، در حال درجازدن هستیم و محصولات پائین دست ارزشمندی که می‌شود از محل پالایش فرآورده‌های نفتی به آن دسترسی پیدا کرد سراغ آن‌ها نرفتیم، کارهای خوب زیربنائی در بندرعباس شروع شده و در دو سه ماه اخیر پیشرفت‌ در بخش‌های مختلف مناسب بوده است؛ اگر چه چالش‌های درونی و بیرونی وجود دارد که در شرکت ملی پالایش و پخش پیگیری خواهد شد و همچنین در بحث مسائل مالی و سرمایه‌گذاری و فاینانس باید سریعا تعیین تکلیف کرده و از ابزارهای در دسترس برای پویایی بیشتر بهره‌مند شد.

وی با اشاره به این که در مسأله حکمرانی صنعت پالایش نیز با مسائل عدیده‌ای روبرو هستیم و سیاست‌گذاری و روابط مالی بین دولت و صنعت پالایش مناسب نبوده و سبب بروز چالش‌های مالی کنونی شده است. 

معاون وزیر نفت افزود: با وجود شرایط موجود، باز هم می‌توان راهکارهایی را برای کاهش مطالبات پالایشگاه‌ها به کار گرفت و ظرفیت‌های خوبی نیز در بودجه سال ۱۴۰۳ وجود دارد که باید هر چه سریع‌تر عملیاتی شود.

عظیمی‌فر تأکید کرد: بحث ایفای مسؤولیت اجتماعی و استفاده از ظرفیت نیروهای بومی، یکی از اولویت‌های صنعت پالایش است که در بندرعباس در این حوزه به خوبی عمل شده است و رضایت‌مندی خوبی در این زمینه دارد، اما در بحث ظرفیت نیروهای بومی در رده‌های مختلف به ویژه رده‌های مدیریتی،‌ امیدواریم که شاخص‌ها رشد پیدا کند.

برچسب ها:
هرمزگان نفت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار