کد خبر:۱۱۷۴۸۷۷
اخبار لحظه‌ای حادثه معدن «معدنجو» طبس|

۳۵ جان‌باخته در حادثه معدن طبس/ کار امدادرسانی تا بعدظهر طول خواهد کشید+فیلم

حادثه معدن در طبس ساعت ۲۱ شب گذشته رخ داده و از ساعات اولیه نیرو‌های امدادی برای امداد رسانی در محل حاضر شدند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدعلی آخوندی روز یکشنبه درباره حادثه معدن طبس گفت: آمار جانباختگان حادثه معدن طبس تا ساعت ۹ امروز (یکشنبه) به ۳۰ نفر افزایش یافت.

وی افزود: در تلاش هستیم شرایط را به سرعت به شرایط ایمنی برگردانیم و همه حادثه دیدگان را منتقل کنیم اما در شرایط فعلی با توجه به وضعیت موجود، احتمال افزایش آسیب دیدگان فوتی هم وجود دارد.

وی ادامه داد: تاکنون حادثه معدن طبس ۱۹ فوتی داشته و ۱۷ مجروح این حادثه نیز به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه امکانات لازم برای پیگیری و انتقال مصدومان وجود دارد و همچنان دستگاه‌های امدادی در حال فعالیت هستند تاکید کرد: این حادثه به دلیل انتشار سریع گاز متان و مونوکسید کربن رخ داده که باعث خفگی کارگران معدن شده است.

آخوندی با اشاره به وقوع حادثه انفجار گاز متان در ۲ بلوک B و C تصریح کرد: این معادن حدود ۲ کیلومتر با یکدیگر فاصله دارند اما از آنجایی‌که کارگاه‌ها برای تامین نیرو و امکانات با یکدیگر ارتباط دارند خروجی گاز به هر ۲ مسیر منتشر شده است.

وی ادامه داد: غلظت گاز بلوک C بسیار بالا است و تا بلوک B بطور کامل باز نشود امکان تخلیه گاز بلوک دیگر به دلیل غلظت بالا با مکنده‌ها نیست و اگر این کار انجام شود ممکن است گاز مکش پیدا کرده و سلامت افرادی که در بلوک B هستند به خطر می‌افتد.

آخوندی بیان کرد: بررسی میدانی با محوریت HSE معادن برنامه‌ریزی می‌شود و اگر نیاز به پشتیبانی داشته باشند کمک‌های لازم را انجام می‌دهیم.

وی عنوان کرد: استاندار خراسان جنوبی بلافاصله در منطقه حاضر شده و برای پی جوی حادثه شده و انتقال مجروحان و متوفیان و اطلاع‌رسانی به خانواده‌های آنها دستور سریع صادر کرد.

همچنین اضافه کرد: همچنین هماهنگی هایی با کشور انجام شد که وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران با پرواز اضطراری به زودی طبس خواهد آمد و جلسه تساد مدیریت بحران با ریاست آنها برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: بر سرعت امدادرسانی تاکید داریم اما واقعیت این است اقدامات امدادرسانی و نجات مصدومان از عمق ۷۰۰ متری معدن به صورت مورب و ۲۵۰ متر به صورت عمقی و عمودی زیر زمین کار سختی است و باید شرایطی فراهم شود تا امدادگران دچار حادثه نشوند، چون برخی امدادگران دچار حادثه شدند که به صورت سرپایی درمان شدند.

ساعت ۸:۴۳
پیکر معدن‌چیان بلوک B زغال سنگ طبس به خارج از معدن منتقل شد

کد ویدیو

 

محمد علی کاوسی مدیرعامل هلال احمر طبس درباره وضعیت امداد رسانی به حادثه معدن در این شهرستان گفت: انفجار در بلوک ۳۰ معدن جوی شهرستان طبس از معادن زغال سنگ این شهرستان رخ داده است.

وی افزود: در این حادثه تعدادی از هموطنان که آنجا خدمت می‌کردند محبوس شدند.بلافاصله جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی پس از دریافت خبر نسبت به اعزام و ارسال نیروها و تجهیزات امدادی به منطقه اقدام کرد.

وی ادامه داد: هم اکنون با ظرفیت ۵ تیم و حدود ۳۰ نفر نجاتگر در حال خدمت‌رسانی و کمک به دیگر ارگان‌ها برای نجات این عزیزان هستیم.

کد ویدیو

جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی نیز گفت: متاسفانه دیشب این اتفاق تلخ در دو بلوک بلوک بی و سی معدن رقم خورد. به شکل زیرزمینی حدود ۲ کیلومتر این‌ها با هم اتصال دارند و عملیات امداد نجات از همان دیشب شروع شد. در تونل‌ها گاز متان است واینگونه نیست که هر کسی بتواند عملیات امداد را انجام دهد.

وی افزود: حدود نیم ساعت قبل بلوک بی کارش تموم شد. حدود 10شرکت‌ بزرگ اینجا مشغول به کار هستند که این حادثه مربوط به شرکت جوی است. هم اکنون عملیات امداد و نجات در بلوک ۳۰ در حال انجام است. در یکی از بلوک‌های معدن شاهد انفجار و نشت گاز متان بودیم.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: از ابتدای این حادثه مدیران هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل بحران و مدیرکل منابع مت استان بودیم. به ویژه از ساعات اولیه شاهد حضور گروه امداد و نجات HSE در این منطقه بودیم.

وی ادامه داد: ۷۶ درصد ذغال سنگ کشور از اینجا تامین می‌شود. از ۴۷ نفری که دیشب در بلوک B حضور داشتند، ۳۰ نفر فوتی و ۱۷ نفر مصدوم این حادثه داشته است.

قناعت گفت: هم اکنون عملیات امداد و نجات در بلوک C شروع شده است. معاون اول رییس جمهور،وزاری صمت و کشور از ما گزارش خواستند. همچنین آخرین گزارش‌ها به رییس جمهور داده شده است‌.

کد ویدیو
 
۹:۴۵
پیگیری آخرین وضعیت مجروحان حادثه انفجار معدن معدنجوی طبس در تماس تلفنی عارف با مسئولان
محمدرضا عارف صبح یکشنبه؛ یکم مهر ۱۴۰۳ در گفتگو با استاندار خراسان جنوبی، ضمن پیگیری اخبار این انفجار، علل این اتفاق را جویا شد و نسبت به یافتن سایر معدن کاران و نیز استفاده از تمامی ظرفیت‌ها های بهداشتی و درمانی برای مداوای آسیب دیدگان تاکید کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین ضمن تسلیت به بازماندگان این حادثه تلخ با خانواده جانباختگان اظهار همدردی کرد.

وی همچنین در تماس با وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن دریافت آخرین اطلاعات از وضعیت معدن معدنجوی طبس، وی را مامور کرد ضمن حضور میدانی در محل حادثه با همکاری سایر صنایع استان به امر امداد رسانی و جستجوی مفقودین حادثه سرعت بخشد.

وی همچنین در تماس تلفنی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وی را مامور کرد با پیگیری لحظه به لحظه حادثه؛ با بکارگیری تمام ظرفیت‌های درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی خراسان جنوبی و درصورت نیاز آماده باش بیمارستان‌های استان‌های معین، درمان مصدومان را سرعت بخشند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین در تماس با رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد:در صورت نیاز سایر نیرو‌های امداد رسان منطقه نیز به کمک نیرو‌های میدانی آمده و با تجهیزات مناسب به جستجو برای یافتن مفقودین و مجروحان این حادثه و درمان مصدومان بپردازند.

در این تماس‌های تلفنی جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی، سیدمحمداتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و پیر حسین کلیوند رئیس جمعیت هلال احمر ضمن تشریح زوایای حادثه رخ داده در معدن معدنجوی طبس و ارائه آخرین آمار جانباختگان و خسارت‌های مادی وارد شده، از تلاش‌های حداکثری همه بخش‌ها برای زنده یافتن سایر معدن کاران خبردادند.
آمار جانباختگان معدن طبس به ۳۰ نفر افزایش یافت/ استاندار خراسان جنوبی: رئیس جمهور از ما گزارش خواستند+فیلم
 
۹:۵۴

وزیر صمت: حادثه معدن طبس را بررسی می‌کنیم/ تاکید بر سرعت در عملیات امداد و نجات

سید محمد اتابک، وزیر صمت ضمن عرض تسلیت به بازماندگان حادثه تلخ معدن طبس گفت: اکنون با حضور ۲۰ نفر از تیم کارشناسی وزارتخانه عازم معدن طبس هستیم تا ابعاد حادثه بررسی شود.

وی افزود: در مرحله نخست تاکید ما نظارت بر سرعت‌بخشی در عملیات امداد و نجات و رسیدگی به وضعیت معدنکاران است.

وزیر صمت بیان‌داشت: این حادثه تلخ را به خانواده های معدنکاران تسلیت می‌گوییم و جوانب مختلف را بررسی خواهیم کرد.

آمار جانباختگان معدن طبس به ۳۰ نفر افزایش یافت/ استاندار خراسان جنوبی: رئیس جمهور از ما گزارش خواستند+فیلم
 
۱۰:۰۹
رییس کل دادگستری خراسان جنوبی: به خانواده اشخاص متوفی قول می‌دهیم با خاطیان حادثه برخورد شود

محمد جعفر عبداللهی رییس کل دادگستری خراسان جنوبی گفت: متعاقب وقوع حادثه در معدن جوی طبس همکاران قضایی ما در اولین ساعات در محل حضور پیدا کردند. آنچه که دستگاه قضایی به دنبالش است بررسی عوامل وقوع حادثه، شناسایی مقصران است.

وی افزود: همچنین بررسی اینکه آیا تجهیزات ایمنی کارگران در معدن فراهم بوده مورد بررسی قرار می‌گیرد. پزشکی قانونی با ظرفیت کامل برای شناسایی اشخاص متوفی در صحنه حضور پیدا کرد و کار ترخیص اجساد با قید فوریت در حال انجام است.

عبداللهی گفت: به خانواده اشخاص متوفی قول می‌دهیم با خاطیان حادثه برخورد شود.

کد ویدیو
 
۱۰:۳۶
اسامی مصدومان حادثه معدن طبس به شرح زیر اعلام شد
میثم معینی بستری در بخش icu
هادی محمدنژاد، بستری در بخش داخلی
مهدی علی زاده بستری در بخش icu
حسین کرمی بستری در بخش داخلی
حجت عصمتی بستری در بخش icu
مجتبی حسین پور بخش داخلی
حسن قلی نژاد بستری در بخش داخلی
علیرضا کدهی بستری در بخش ccu
امیر سلطانی بستری در بخش icu
علی عباس زاده بستری در بخش داخلی
ناصر آخوندی بستری در بخش ccu
کاظم نخعی بستری در بخش icu
هادی نوباغی تحت نظر در بخش اورژانس
رمضانعلی دهقان نژاد تحت نظر در بخش اورژانس
محمد بهمدی بستری در بخش جراحی عمومی
 
۱۰:۴۸

تسلیت رئیس جمهور پزشکیان برای حادثه در معدن طبس

مسعود پزشکیان رئیس جمهور درباره  حادثه انفجار در معدن معدنجوی طبس در شبکه ایکس نوشت:

خبر حادثه معدن معدنجوی طبس بسیار دردناک و تاثر برانگیز است‌. 
‏به‌ هموطنانی که عزیزان خود را در این حادثه از دست دادند از صمیم قلب تسلیت می‌گویم و خود را شریک غم آنان می‌دانم.
‏وزرای کار و صمت برای بررسی دقیق و رسیدگی به موضوع به طبس اعزام شده‌‌اند.

30 جانباخته در حادثه معدن طبس / اسامی مصدومان اعلام شد +فیلم

 

۱۱:۰۲

آمار جانباختگان حادثه در معدن طبس احتمالا افزایش می‌یابد

نیروهای امدادی شرکت زغال‌سنگ برای امدادرسانی وارد تونل شدند.

امدادگران به عمق ۵۰۰ متری معدن طبس رفتند

اولویت کار امدادگران تخلیه گاز متان و تهویه هوا است.

کد ویدیو
 
۱۱:۲۲

تشکیل پرونده قضایی در محل حادثه

تشکیل پرونده قضایی و آغاز تحقیقات مقدماتی و جمع آوری ادله میدانی توسط دادستان عمومی و انقلاب شهرستان طبس و دادگاه  بخش دیهوک تحت نظارت رئیس کل دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی در حال انجام است.

30 جانباخته در حادثه معدن طبس / اسامی مصدومان اعلام شد +فیلم
 

۱۱:۴۱

رئیس قوه قضاییه: ابعاد حادثه معدن زغال سنگ طبس سریع بررسی شود/با خاطیان احتمالی برخورد شود

در پی وقوع حادثه در معدن زغال سنگ طبس و جان باختن تعدادی از معدن‌کاران، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه طی تماسی با رئیس کل دادگستری استان خراسان جنوبی، به وی دستور داد تا ضمن همکاری و مساعدت با دستگاه‌های مسئول به منظور تسهیل و تسریع در روند امدادرسانی و جستجوی مفقودین و درمان مصدومین این حادثه دلخراش، به سرعت ابعاد مختلف حادثه را مورد بررسی و رسیدگی قرار دهد.

وی همچنین دستور داد؛ با مقصرین و خاطیان احتمالی، برخورد مقتضی و قانونی را به عمل آورد.

۳۲ جانباخته در حادثه معدن طبس / اسامی مصدومان اعلام شد +فیلم

 ۱۲:۰۵

افزایش فوتی‌های معدن طبس به ۳۲ تن
به دنبال انفجار در معدن، تعداد کارگران فوتی به ۳۲ نفر رسید.

همچنین طبق اطلاع خبرنگار خبرگزاری دانشجو از محل حادثه تعداد مصدومان به ۲۰ نفر افزایش یافت.

 

۱۲:۱۰ 

 ۱۸ نفر دیگر باید از بلوک C معدن خارج شوند

مدیر کل مدیریت بحران خراسان جنوبی گفت: شمار جانباختگان حادثه وقوع انفجار در شرکت معدنی معدنجو تعداد کارگران فوتی به ۳۲ نفر افزایش یافته است.

کد ویدیو
 
 
۱۲:۵۴
حضور مسئولین کشوری در معدنجوی طبس
 
وزیر صمت، رییس ستاد بحران کشور، رییس جمعیت هلال احمر به همراه مسئولین استانی در محل حادثه حضور یافتند.
۳۲ جانباخته در حادثه معدن طبس / اسامی مصدومان اعلام شد +فیلم

 

 

۱۳:۰۰

۳ روز ‌در خراسان جنوبی عزای عمومی اعلام شد

پیام مشترک استاندار خراسان جنوبی و نماینده ولی فقیه در استان در پی حادثه معدن طبس 

بسم الله الرحمن الرحیم

حادثه تأسف برانگیز در معدن معدنجو طبس و خبر جان باختن و مجروح شدن جمعی از کارگران شریف آن خطّه، مایه تأسف و تألم شدید همگان و اینجانبان شد.

این ضایعه جانگداز را به مردم گرانقدر استان خراسان جنوبی و شهرستان طبس به ویژه خانواده‌های داغدار تسلیت عرض می کنیم و سلامت و شفای تمامی مجروحان را از خداوند متعال مسئلت می کنیم .

 بدین خاطر از روز دوشنبه دوم مهر ‌ماه، سه روز در استان خراسان جنوبی، عزای عمومی اعلام می‌ گردد.

سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی

جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی

 

 ۱۳:۰۷

 افزایش شمار جانباختگان حادثه انفجار معدن در طبس به ۳۳ تن/ به‌کارگیری ۲ فروند بالگرد در عملیات امدادی حادثه

پیرحسین کولیوند؛ رئیس جمعیت هلال‌احمر در منطقه حادثه دیده گفت: ۱۱ تیم امدادی در مجموع ۳۵ نیروی عملیاتی با به کارگیری ۹ دستگاه خودروی امدادی و ۲ فروند بالگرد، در عملیات جست‌وجو و نجات حادثه انفجار معدن زغال سنگ طبس مشارکت دارند.

وی افزود: در مجموع، ۶۹ نفر دچار حادثه شده‌اند؛ ( بلوک C: ٢٣ نفر / بلوک B: ٤٦ نفر ) که تاکنون ۱۷ نفر مصدوم شدند و ۳۳ نفر، جان خود را از دست دادد‌اند.

کولیوند ادامه داد:  ۱۹ نفر در بلوک C، محبوس هستند.

 

۱۳:۱۵ 

روایت حادثه دیدگان معدنجوی طبس از حادثه انفجار گاز متان  

کد ویدیو
 
 
۱۳:۱۹
 
مدیر معدنجوی طبس: صحت سنجی گاز انجام شده بود

مدیر معدنجوی از حادثه شب گذشته گفت: در معدن تصاعد آنی گازی رخ داده است. قبل از اعزام به معدن صحت سنجی انجام شده بود و گازی وجود نداشت. کارگران برای گاز ی که از بلوک C به بلوک B می‌رود‌ غافلگیر می‌شوند. این دو بلوک ارتباط تخلیه‌ای داشتند.

کد ویدیو
 
 
۱۳:۲۵ 

تشکیل ستاد مدیریت بحران در پی وقوع حادثه معدن طبس با حضور وزير صمت و رئيس جمعيت هلال احمر 

ستاد مدیریت بحران استان خراسان جنوبی با حضور اتابک وزیر صمت،  پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر، محمودى رئيس سازمان امداد و نجات، محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی و ديگر مسئولان استانى در محل حادثه معدن طبس درحال برگزارى است.

کد ویدیو
 
 
۱۴:۱۲
 
وزیر صمت: ایمن سازی برای خروج افراد درون معدن را پیگیری می‌کنیم
اتابک وزیر صمت گفت: از  زمان این حادثه کمیته‌های تشکیل شده و تمام مسئولین در محل حادثه حضور پیدا کردند. در تخلیه جانباختگان و ایمن سازی اقداماتی انجام شده است.

وی افزود: برای رسیدگی به مصدومین کمیته‌ای تشکیل شد و شرکت خصوصی بهره بردار معدن پیگیری انجام می‌دهد. برای هزینه کفن و دفن و بیمه افراد مسائل را تا رسیدن به نتیجه دنبال می‌کنیم. ایمن سازی برای خروج افراد درون معدن را پیگیری می‌کنیم.

کد ویدیو
 
 
۱۴:۱۷

مومنی: تراکم گاز باعث انفجار در معدن زغال‌سنگ طبس شده است

وزیر کشور پیش از اعزام به طبس گفت: تراکم‌شدن گاز باعث انفجار در معدن زغال‌سنگ طبس شده است؛ باید زودتر به آنجا برویم و موضوع را پیگیری کنیم.

 

۱۵:۱۱

کولیوند: ١٧ نفر همچنان محبوس هستند

رئيس جمعيت هلال احمر گفت: عملیات امدادرسانی همچنان ادامه دارد؛ در حال حاضر با توجه به افزایش غلظت گاز در داخل تونل‌ها  امدادرسانی به ۱۷ نفر با سرعت کم ادامه دارد.

وی افزود: امیدواریم که با تدابیری که اتخاذ شده و آقای دکتر نامی دستور دادند، بتوانند شرایط را زودتر مهیا کنند.

کولیوند گفت: مابقی فوتی‌ها تحویل پزشکی قانونی شده، قرار شد پیکرشان تحویل خانواده‌ها شود و آن ۱۷ نفر که به بیمارستان ها مراجعه کردند نیز حال عمومی شان مناسب و بهتر است.

کد ویدیو
 
 
۱۵:۵۸
 
ورود وزرای کشور و کار به طبس
 
پرواز وزیر کشور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در طبس بر زمین نشست.
۳۳ جان‌باخته در حادثه معدن طبس / ۱۷ نفر همچنان محبوس هستند +فیلم

 

 

۱۶:۴۹

مومنی و میدری در مسیر معدن معدنجو

مومنی وزیر کشور و میدری وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی به همراه استاندار خراسان جنوبی و نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی برای  بررسی شرایط و نحوه خدمات رسانی با هلیکوپتر به محل معدن رفتند.

۳۳ جان‌باخته در حادثه معدن طبس / ۱۷ نفر همچنان محبوس هستند +فیلم

۱۷:۰۵

فرماندار طبس:  تعداد اجسادی که به پزشکی قانونی تحویل شده تا این لحظه ۳۱ مورد هستند

علی اکبر رحیمی، فرماندار طبس در جمع خبرنگاران گفت: تعداد متوفیان شناسایی شده ۳۳ نفرند و  از مجموع اجساد تحویل شده، ۵ متوفی به  کاشمر و ۳ متوفی به بیرجند اعزام شده اند. 

وی افزود: تا ساعتی دیگر حدود ۱۰ - ۱۲ جسد دیگر هم تعیین تکلیف شده و از طبس خارج می شوند. 

فرماندار طبس بیان کرد: اکنون ۱۰ کشوی سردخانه توسط شهرداری، یک دستگاه کانتینر توسط مدیریت بحران و فضایی مشابه سردخانه با ظرفیت ۳۰ جسد برای نگهداری اجساد تعبیه شده است و اجساد شناسایی شده با هماهنگی شهرداران شهرهای زادگاه جانباختگان در حال انتقال است.

 

۱۷:۲۲

مومنی و میدری در معدن معدنجوی طبس

وزیر کشور و وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی وارد محل حادثه در بلوک سی معدن معدن جوی طبس شدند.

۳۳ جان‌باخته در حادثه معدن طبس / ۱۷ نفر همچنان محبوس هستند +فیلم

 

 

۱۷:۲۵

رئیس جمعیت هلال احمر: 17 کارگر معدن همچنان محبوس هستند/ ادامه امدادرسانی

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در حادثه انفجار معدن طبس ۱۷ نفر همچنان محبوس هستند، گفت: امدادرسانی به افراد ادامه داد.

کولیوند گفت: عملیات امداد رسانی در این معدن همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه ۱۷ نفر از کارگران این معدن همچنان محبوس هستند، گفت: با توجه به افزایش غلظت گاز داخل تونل‌ها امداد رسانی با کندی پیش می‌رود.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: اجسادی که تحویل پزشکی قانونی شده نیز به خانواده‌ها تحویل داده می‌شود.

 

 

۱۷:۳۵

عیادت رئیس جمعیت هلال احمر از حادثه دیدگان معدن معدنجوی طبس

 
 
۱۷:۴۹

کولیوند: ١١ نفر از مصدومان حادثه معدن كماكان بسترى هستند

رئيس جمعيت هلال احمر در حاشيه عيادت از مصدومان حادثه معدن طبس گفت:اقدامات درمانى بسيارى خوبى براى مصدومان انجام شده است.

وی افزود: حال عمومى بيشتر مصدومان خوب و شرايط آن ها پايدار است. ١١ مصدوم هم اكنون در بيمارستان بسترى و بقيه ترخيص شدند.

کد ویدیو
 
 
۱۷:۴۹
غیر رسمی؛ اسامی فوتی‌های معدن طبس تاکنون
۳۳ جان‌باخته در حادثه معدن طبس / ۱۷ نفر همچنان محبوس هستند +فیلم

 

۱۸:۲۳ 

وزیر کشور: تیم تخصصی فردا به کارگاه اصلی می‌رسد

وزیر کشور گفت: تمامی تجهیزات و امکانات، پای کار نجات معدن کاران طبس قرار دارند.  

اسکندر مؤمنی در حاشیه بازدید از معدن معدنجو طبس افززد: ۳۱ نفر در این حادثه فوت شدند و  ۱۷ نفر نیز نجات یافتند.  

وی با تأکید بر اینکه تمامی تجهیزات پای کار نجات معدنکاران قرار دارند، گفت: اقدام تخصصی توسط چهار تیم مجهز در حال انجام بوده و اولویت اصلی در بحث نجات حادثه دیدگان تخلیه گاز است.  

وزیر کشور با اشاره به اینکه نیرو‌های کمکی از معادن و شهر‌های اطراف رسیده، گفت: طی تماسی که با تیم مستقر در عمق زمین جهت امدادرسانی، آنها پیش بینی کرده اند تا فردا به کارگاه اصلی برسند که البته این اقدام به شرایط موجود بستگی دارد.  

مؤمنی افزود: تیم‌های فنی مختلف جا به جا خواهند شد و کار به طور مستمر انجام می‌شود.  

به گفته وی؛ می‌رود ۱۷ نفر معدنکار محبوس مانده هم دچار حادثه شدید شده باشند.

وی گفت:  ۱۷ نفر در فاصله هزار متری دهانه ورودی تونل محبوس هستند و نیرو‌های امدادی ۴۰۰ متر آنها قرار دارند.

کد ویدیو
 
۱۸:۲۱
میدری: ۲۸ مرداد آخرین بازرسی‌ها از معدنجوی طبس انجام شده است
میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از معدنجوی طبس گفت: معدن دارای تعداد زیادی متخصص در مواقع حوادث بوده است.

وی افزود: ۲۸ مرداد گروه‌های بازرسی ایمنی این معدن را بررسی کردند و مشکلی از نظر استاندارد‌های ایمنی در معادن سنتی وجود نداشت.

میدری گفت: این معدن، معدنی سنتی است. این اولین حادثه از سال ۷۶ در این معدن است. در اردیبهشت ماه معادن کشور یک دوره آموزشی داشتند.

وی بیان کرد: برای این که این حادثه‌ها کمتر رخ دهد باید مکانیزه شوند. این معدن متعلق به سازمان تامین اجتماعی است.

وی اضافه کرد: دلیل حادثه باید بررسی شود ولی پیش بینی می‌شود انفجار گاز بوده است.
 
کد ویدیو
 
۱۸:۴۰
جلسه ستاد مدیریت  بران حادثه معدن معدنجوی در طبس برگزار شد
جلسه ستاد مدیریت بحران حادثه معدن معدنجوی طبس با حضور وزیر کشور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزیر صمت، نمایندگان مجلس و مسئولین استانی در طبس برگزار شد.
 
بیشتر بخوانید:
 
 
۲۲:۰۰
محمدعلی توکلی مدیرکل پزشکی قانونی خراسان جنوبی گفت: تاکنون خانواده ۲۸ متوفی حادثه معدن طبس در محل حاضر شده و اجساد را شناسایی و تایید کرده‌اند همچنین جواز دفع و جسد را تحویل گرفته‌اند.

توکلی با بیان اینکه این افراد از استان‌های خراسان جنوبی، رضوی، گلستان و سیستان و بلوچستان هستند که تحویل خانواده آنها داده شده است افزود: در مجموع تا این لحظه ۳۱ جسد به پزشکی قانونی استان منتقل شده که تمامی جسد‌ها مورد معاینه قرار گرفته است.

وی گفت: از اتمامی اجساد حادثه معدن طبس عکسبرداری انجام شده، همچنین شرح خدمات این متوفیان ثبت و علت فوت آنها نیز به تایید پزشکی قانونی رسیده است.

مدیرکل پزشکی قانونی خراسان جنوبی گفت: هنوز یک جسد شناسایی نشده و پیکر ۲ جسد دیگر نیز به علت دوری خانواده‌ها از استان، شناسایی، تایید و تحویل داده نشده است.
 
 
۲۲:۲۶
رئیس مدیریت بحران کشور: غلظت گاز متان در حال رسیدن به زیر دو درصد است
محمد محسن نامی رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: هشت تیم فنی مجهز به صورت دائم تعویض می‌شوند.
وی افزود: گفته شده که به سرعت، غلظت گاز متان به زیر دو درصد می‌رسد. پیش بینی می‌شود که ما سریعتر بتوانیم به این ۱۷ نفر محبوس برسیم.
کد ویدیو
 
 
 
 
 
 

/در حال تکمیل...

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار