آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۵۲۷۵

نواخته شدن زنگ صلح و دوستی در مدارس بندرعباس

طی مراسمی‌ با حضور مدیرعامل هلال احمر هرمزگان، زنگ صلح و دوستی در مدارس هرمزگان نواخته شد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو،همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و با حضور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان زنگ صلح و دوستی به صورت نمادین در مجتمع آموزشی پیشگامان علوی نواخته شد.

مختار سلحشور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان در این مراسم ضمن تبریک آغاز سال نو تحصیلی به دانش آموزان و کادر آموزشی اظهار کرد:یکی از وظایف ذاتی جمعیت هلال احمر ارائه آموزش های همگانی و آماده سازی جامعه برای مقابله با بحران‌های احتمالی است.

وی دانش آموزان را ظرفیتی مناسب جهت آموزش همگانی و توانمند سازی خانواده‌ها از طریق آموزش دانست و افزود:جمعیت هلال احمر با اجرای طرح های آموزشی از جمله دادرس ، ماهر و ایجاد 250کانون دانش آموزی در سطح استان توسعه آموزش های امدادی ویژه ی دانش آموزان ، والدین و کادر آموزشی را در دستور کار خود دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان خاطر نشان کرد: طرح ماهر (هر مدرسه یک کانون مهارت آموزی) ویژه دانش آموزان مقطع ابتدایی از سال گذشته در مدارس ابتدایی سطح استان آغاز شده و طرح دادرس(دانش آموز آماده در روزهای سخت) در دوره متوسطه اول و دوم برای سیزدهمین سال پیاپی در استان اجرا خواهد شد.

گفتنی است با توجه به آسیب های احتمالی دانش آموزان از ناحیه صورت و گرمازدگی در ادامه این مراسم آموزش مهارت امدادی کنترل خونریزی به دانش آموزان و کادر آموزشی ارایه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار