کد خبر:۱۱۷۶۸۶۶
شرکت کنترل کیفیت هوا:

باد و باران به داد تهران رسید/ هوای پایتخت در آستانه پاکی

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۵۴ قرار گرفته و کیفیت هوای تهران به دلیل بارش باران و وزش باد در آستانه پاکی است.
باد و باران به داد تهران رسید/ هوای پایتخت در آستانه پاکی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۵۴ قرار گرفته و کیفیت هوای تهران به دلیل بارش باران و وزش باد در وضعیت قابل قبول و در آستانه پاکی است.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته شاخص کیفیت هوا بر روی عدد ۸۴ بوده و هوای تهران در وضعیت قابل قبول قرار داشت.

تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک، ۱۲۷ روز هوای قابل قبول و ۵۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۲ روز هوای ناسالم داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۸ روز هوای پاک، ۱۳۷ روز هوای قابل قبول و ۴۲ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۵ روز ناسالم برای همه افراد داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار