آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۶۸۸۹
رضایی در صفحه شخصی‌اش نوشت:

سوریه، عراق و ایران هرچه زودتر تصمیم بگیرند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ه حملات صهیونیست‌ها به بیروت واکنش نشان داد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در صفحه شخصی‌اش با اشاره به حملات صهیونیست‌ها به بیروت نوشت: باند جنایتکار و نژادپرست نتانیاهو با محکوم کردن متوقف نمی‌شود و پس از لبنان به دمشق و بعد از آن به بغداد و اگر طعم خونریزی مستشان کند حتی شاید به ایران حمله کند؛ لذا دولت‌های ‎سوریه، ‎عراق و ‎ایران هرچه زودتر تصمیم بگیرند.

رضایی همچنین در پیام دیگری تأکید کرد: مشخص شد که سازمان‌های بین‌المللی و رهبران جهان، مشابه دوران هیتلر، با مماشات راه باند جنایتکار و نژادپرست نتانیاهو را باز گذاشته‌اند. اگر آزادیخواهان جهان بپا نخیزند و جلوی او را نگیرند، تاریخ یکی از تلخترین دوران خود را خواهد دید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار