آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۷۷۰۴
مدیر کل شیلات کرمانشاه:

سال گذشته ۲۱ هزار تن آبزی در استان کرمانشاه تولید شد

مدیر کل شیلات استان کرمانشاه گفت: سال گذشته نیز در مجموع ۲۱ هزار و ۶۹۰ تن آبزی شامل هشت هزار تن ماهیان گرمابی، خاویاری و تولید در منابع آبی و ۱۳ هزار و ۶۸۵ تن ماهیان سردابی در استان کرمانشاه تولید شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سهراب صحرایی مدیر کل شیلات استان کرمانشاه گفت: برای سال جاری ۲۳ هزار و ۷۷۰ تن انواع محصولات آبزی در استان هدفگذاری شده که تولید و روانه بازار مصرف شود. براساس برآوردهای انجام شده از این میزان، ۹ هزار و ۱۰۱ تن مختص به تولید ماهیان گرمابی، خاویاری و تولید در منابع آبی و ۱۴ هزار و ۶۴۴ تن نیز مختص به تولید ماهیان سردابی شامل تولید در مزارع منفرد، مجتمع، دومنظوره و قفس خواهد بود.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه این میزان تولید در مقایسه با سال گذشته بیش از ۲ هزار تن افزایش نشان می دهد یادآور شد: همچنین برای امسال پیش بینی شده است پنج میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی و ۲۵ تن میگوی آب شیرین در استان تولید و روانه بازار مصرف شود.

صحرایی ادامه داد: سال گذشته نیز در مجموع ۲۱ هزار و ۶۹۰ تن آبزی شامل هشت هزار تن ماهیان گرمابی، خاویاری و تولید در منابع آبی و ۱۳ هزار و ۶۸۵ تن ماهیان سردابی در استان کرمانشاه تولید شد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته در مجموع برای سه هزار و ۷۳۴ نفر بصورت مستقیم در بخش آبزی پروری استان زمینه اشتغال فراهم شد افزود: همچنین در سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۳۱۲ تن ماهی خوراکی تازه از نوع ماهیان سردابی و عمدتا گرمابی کپور و ۳۶۱ هزار و ۴۰۰ قطعه ماهی زنده کپور از این استان به خارج از کشور صادر شد.

صحرایی اظهار کرد: هم اکنون تعداد ۴۶۰ مزرعه فعال آبزی پروری در استان کرمانشاه وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار