آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۷۹۲۸
در اجرای طرح ضربتی پلیس؛

موتور ۱۵۰ خوردوی شوتی و مخل امنیت عمومی در کهنوج خاموش شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج از توقیف ۱۵۰ دستگاه وسایل نقلیه شامل خوردو‌های شوتی و مخل نظم امنیت عمومی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، امید رضایی در حاشیه مرحله دوم اجرای طرح ارتقای امنیت عمومی در کهنوج واقع در جنوب استان کرمان گفت: در اجرای این طرح و به همت پلیس عامل ناامنی و تیراندازی اخیر در شهر کهنوج بازداشت شد.

او اعلام کرد: این طرح در راستای دستور دادستانی کل کشور مبنی بر برخورد با خودرو‌های شوتی که مخل نظم و امنیت عمومی در جامعه هستند اجرا گردیده است.

دادستان عمومی و انقلاب کهنوج افزود: در این طرح ضربتی که همچنان ادامه دارد بیش از یکصدو پنجاه دستگاه شامل خودروی شوتی، خودروی پلاک مخدوش و موتورسیکلت فاقد پلاک توقیف و با دستور قضایی روانه پارکینگ شده اند.

وی تصریح کرد: برخورد با اراذل و اوباش و خودرو‌های شوتی که موجب اخلال در نظم عمومی می‌شوند در دستور کار دادستانی قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار