آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۸۹۸۹
یک مسئول در آموزش و پرورش فارس خبر داد:

افزوده شدن رشته آتش‌نشانی و حمل‌ونقل جاده‌ای به هنرستان‌های شیراز

رئیس اداره فنی و حرفه‌ای و کاردانش آموزش و پرورش فارس از افزوده شدن ۲ رشته جدید به هنرستان‌های شیراز خبر داد و گفت: رشته آتش‌نشانی با همکاری شهرداری شیراز و رشته حمل و نقل جاده‌ای با همیاری و مساعدت اداره راه و ترابری به هنرستان‌های شیراز افزوده شد.

 به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، یحیی علیرضاپور در خصوص افزوده شدن دو رشته جدید به هنرستان‌های شیراز، گفت: رشته آتش‌نشانی برای اولین بار در شیراز با کمک شهرداری شهر در هنرستان‌های پسرانه شیراز افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: حمل و نقل نیز رشته جدیدی است که کلاً در استان فارس وجود نداشت و با همیاری و مساعدت اداره راه و ترابری در ناحیه ۳ افتتاح خواهد شد.

رئیس اداره فنی و حرفه‌ای و کاردانش آموزش و پرورش فارس در ادامه سخنان خود در مورد هنرستان‌های مستقل و هنرستان ضمیمه توضیحاتی داد و گفت: هنرستان مستقل هنرستانی است که تمام رشته‌های آن هنرستانی است ولی هنرستان ضمیمه دبیرستانی است که در کنار رشته‌های علوم تجربی و ریاضی فیزیک و علوم انسانی رشته هنرستانی هم دارد و به نام هنرستان ضمیمه خوانده می‌شود.

وی ادامه داد: در هنرستان‌های مستقل فضا کاملا هنرستانی است. به عنوان مثال در شهرستان کازرون هنرستانی ساخته شد که تبدیل به هنرستان مستقل شده است یا در ناحیه یک، ۲ مدرسه خالی وجود داشت که تبدیل به هنرستان کارآفرینان برتر شده است.

علیرضاپور تصریح کرد: امسال در مجموع ۹ هنرستان مستقل و ۲۰ هنرستان ضمیمه در استان فارس افتتاح شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار