تعیین تکلیف ۱۹۰۰ میلیارد ریال کالا‌های اموال تملیکی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۹۰۶۴
با پیگیری دادستان مرکز استان بوشهر صورت پذیرفت؛

تعیین تکلیف ۱۹۰۰ میلیارد ریال کالا‌های اموال تملیکی

با پیگیری و نظارت دادستان مرکز استان بوشهر حدود ۱۹۰۰ میلیارد ریال از اموال‌های موجود در انبار‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف گردید.
تعیین تکلیف ۱۹۰۰ میلیارد ریال کالا‌های اموال تملیکی

 به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، عمار شهنیایی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان بوشهر بیان داشت: در پی دستور رئیس محترم قوه قضائیه و سیاست‌های ابلاغ شده از سوی دادستانی کل کشور، در پنج ماهه نخست امسال با پیگیری‌ها و نظارت‌های مستمر این دادستانی در راستای تعیین تکلیف هرچه سریعتر کالا‌های رسوبی و بلاتکلیف و سریع الفساد اقدامات لازم صورت گرفت.

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از اولویت‌های این دادستانی که از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، تعیین تکلیف کالا‌های موجود در انبار‌های اموال تملیکی است، اظهار داشت: از ابتدای امسال و تا پایان مردادماه کالا‌های موجود در انبار‌های اموال تملیکی به ارزش ۱۹۰۰ میلیارد ریال با دستورات و نظارت این دادستانی از طریق فروش، استرداد، امحا، واگذاری و اعاده تعیین تکلیف گردیدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار