آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۰۴۰۳

قرار گرفتن رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان

عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان و رئیس پارک علم و فناوری هایتک در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۴ قرار گرفت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرشید کی نیا رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک کرمان در زمره ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۴ قرار گرفت.

بر پایه این گزارش فهرست دانشمندان دو درصد پر استناد جهان در سال ۲۰۲۴ براساس ارزیابی‌های انجام شده در دانشگاه استنفورد بر مبنای شاخص‌های شناخته شده و اطلاعات مندرج در اسکوپوس معرفی شده‌اند که نام رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک و عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان نیز در این فهرست قرار گرفت.

کی‌نیا دانشیار رشته مهندسی برق قدرت گروه پژوهشی بهینه سازی و مدیریت انرژی پژوهشکده انرژی پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی وابسته به دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان می‌باشد که درحوزه فناوری‌های راهبردی (هوش مصنوعی، نانو و...) موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر ۲ درصد دانشمندان برتر جهان شده است.

فهرست دانشمندان برتز پر استتناد جهان، عملکرد استنادی نویسندگان را از لحاظ نمره شاخص استنادی مرکب آنان در بازه زمانی ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۳ در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی تحلیل کرده و بر این اساس نویسندگانی را که در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفته‌اند، به تفکیک در دو «فهرست ۲ درصد دانشمندان پر استناد بر اساس عملکرد کل مدت خدمت» و «فهرست ۲ درصد دانشمندان پر استناد بر اساس عملکرد آخرین سال ۲۰۲۳» معرفی کرده است.

شاخص استنادی مرکب (composite citation index) مجموعه‌ای از شش شاخص استنادی است؛ این شاخص به جای تمرکز بر تعداد مقالات بر تأثیر (تعداد استناد) تمرکز می‌کند، همچنین نگاهی به اطلاعاتی نظیر هم نویسندگی و موقعیت نویسنده (تکی، اول و آخر) نیز دارد.

برچسب ها:
اساتید برتر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار