آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۷۳۵
رئیس کل دادگستری استان کرمان:

حل مشکل دپوی خودرو‌ها در بم نیاز به تدبیر ملی دارد

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به مشکلات پیش روی گمرکات در رابطه با خودرو‌های دپوشده، گفت: حل این مشکل نیاز به تدبیر کشوری و انجام وظایف دستگاه‌های مسئول از جمله وزارت صمت، استاندارد دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در دیدار مدیرکل گمرک استان کرمان افزود: فرآیند ترخیص خودرو‌ها از گمرک باید به نحوی انجام شود که هم حقوق دولت و هم حقوق مردم ایفاء گردد و این مهم با عمل دستگاه‌های مسئول به وظایف قانونی خودشان و تسهیل امور، امکانپذیر است، اما متاسفانه شاهد قصور و کوتاهی‌هایی در این زمینه هستیم.

وی بااشاره به این مطلب که دستگاه قضائی استان کرمان مشکلات گمرکات استان در ترخیص خودرو‌ها را طی نامه‌ای به مقامات ارشد قضائی کشور پیگیری خواهد کرد، ادامه داد: ورود دستگاه قضائی به موضوعات این حوزه با رعایت چارچوب‌های قانونی و با تاکید بر ایفای مسئولیت دستگاه‌های مختلف انجام می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان، گمرک را یکی از شاخص‌های اقتصاد کشور برشمرد و گفت: اگر وضعیت گمرک خوب باشد، نشان دهنده آن است که وضعیت معیشت جامعه خوب است.

سخنان مدیرکل گمرک استان کرمان

مدیرکل گمرک استان کرمان نیز در این دیدار گفت: میزان صادرات انجام شده از گمرکات استان کرمان در سال گذشته ۵۰۰ هزار تن به مبلغ یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون دلار بوده که عمده آن مربوط به پسته بوده است.

محمد دولتی با اشاره به این مطلب که میزان واردات استان کرمان نیز ۳۵۰ هزار تن به ارزش سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار بوده است، خاطرنشان کرد: آمار موجود نشان دهنده آن است که ارزش افزوده کالا‌های صادراتی استان کرمان پائین است.

وی اعلام کرد: درآمد گمرکات استان کرمان با رشد ۱۲۰ درصدی در سال گذشته، ۴۲ همت بوده است که این میزان در سال ۱۴۰۲ به مبلغ ۱۷.۵ همت بوده است.

او افزود: گمرکات استان کرمان رتبه سوم کشوری را در بین گمرکات کشور به خود اختصاص داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار