
تشییع پیکر شهید علی کباری، بسیجی مبارز با اسرائیل در کاشان
مراسم تشییع پیکر شهید علی کباری، بسیجی سرافراز کاشانی که پس از ۴۲ روز تحمل جراحات ناشی از حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، با حضور پرشور مردم و مسئولان در گلزار شهدای دارالسلام برگزار شد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مراسم تشییع پیکر شهید علی کباری، بسیجی فداکار کاشانی، روز سهشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴ از ناحیه مقاومت بسیج کاشان به سمت گلزار شهدای دارالسلام برگزار شد.
امام جمعه کاشان در این مراسم تأکید کرد: شهید کباری نماد مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم بود و خون پاک او چراغ راه مبارزه با استکبار جهانی خواهد بود.
فرمانده سپاه ناحیه کاشان نیز گفت: ملت ایران با شهدایی مانند علی کباری ثابت کردهاند که در برابر تجاوز دشمنان هرگز تسلیم نخواهند شد.
شهید کباری از اعضای فعال بسیج بود و در عملیاتهای مختلف دفاع از میهن شرکت داشت.
وی در جریان جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی مجروح شد و پس از ۴۲ روز مقاومت، به شهادت رسید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.