آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۲۲۹۴

اداره‌های سیستان و بلوچستان ۱۵ مرداد تعطیل شد

مدیرکل ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان گفت: براساس تصمیم ستاد بحران با هدف مدیریت و کاهش بار مصرف انرژی، تمام اداره‌های دولتی، نهاد‌های عمومی و دستگاه‌های اجرایی استان فردا چهارشنبه، ۱۵ مرداد تعطیل شدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجید محبی روز سه شنبه در گفت‌و‌گویی افزود: این تصمیم به‌منظور کاهش مصرف انرژی در شرایط اوج مصرف در سیستان و بلوچستان اتخاذ شده و لازم‌الاجراست.

وی ادامه داد: مراکز امدادی، درمانی، خدمات ضروری، بیمارستان‌ها، اورژانس و آتش‌نشانی طبق روال عادی فعالیت دارند.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان با تاکید بر نقش شهروندان در مدیریت مصرف انرژی گفت: در شرایط کنونی مصرف بی‌رویه انرژی می‌تواند علاوه بر ایجاد اختلال در خدمات‌رسانی، زمینه‌ساز بروز مشکلاتی، چون خاموشی‌های گسترده باشد از این‌رو، همکاری همگانی برای صرفه‌جویی در مصرف برق به‌ویژه در ساعات اوج مصرف، اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی از شهروندان خواست تا در ساعت اوج گرما از تردد‌های غیرضروری خودداری کرده و با رعایت توصیه‌های بهداشتی و صرفه‌جویی در مصرف برق به ویژه در بازه زمانی ظهر تا عصر از فشار مضاعف بر شبکه برق جلوگیری کنند.

گفتنی است، برخی از نقاط استان در روز‌های بسیار گرم اخیر دمای هوا بین ۴۵ تا ۴۷ درجه سانتی‌گراد را تجربه کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار