دندانپزشک قلابی در مرودشت دستگیر و محل فعالیتش پلمب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۸۸۴۱

دندانپزشک قلابی در مرودشت دستگیر و محل فعالیتش پلمب شد

فرمانده انتظامی مرودشت از شناسایی و دستگیری فردی که بدون داشتن مجوز طبابت در حوزه دندانپزشکی فعالیت می‌کرد، خبر داد و گفت: محل فعالیت این فرد پس از هماهنگی قضایی پلمب شد.
پزشک قلابی

به گزارش  گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ فریبرز مردانی، فرمانده انتظامی مرودشت، اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌هایی درباره فعالیت یک فرد فاقد پروانه و مجوز دندانپزشکی در این شهرستان، بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.

وی افزود: مأموران کلانتری ۱۱ انقلاب پس از انجام اقدامات فنی و پلیسی، از فعالیت غیرقانونی این فرد بدون داشتن مجوز طبابت اطمینان حاصل کردند.

فرمانده انتظامی مرودشت ادامه داد: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی به محل فعالیت فرد مراجعه کردند و وی را دستگیر کردند. محل مورد نظر نیز در ادامه پلمب شد.

مردانی با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شد، از شهروندان خواست پیش از مراجعه به مراکز پزشکی خصوصی، از وجود مجوزهای لازم و مدارک پزشکی معتبر اطمینان حاصل کنند.

وی تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک می‌توانند موضوع را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

پربازدیدترین آخرین اخبار