آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۹۰۹

۳۸۶ هکتار گلخانه در همدان آماده بهره‌برداری شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: ۳۸۶ هکتار گلخانه در استان آماده بهره‌برداری است و ۲۰۰ هکتار دیگر نیز در انتظار دریافت تسهیلات برای احداث گلخانه هستند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا بهراملو روز چهارشنبه در ستاد توسعه گلخانه های استان همدان، گفت: سطح زیرکشت گلخانه های همدان تا سال ۱۴۰۰، ۲۱۰ هکتار بوده و در حال حاضر به ۳۸۶ هکتار رسیده است.

وی با بیان اینکه به دنبال احداث گلخانه های با وسعت زیاد هستیم تصریح کرد: احداث هزار هکتار گلخانه در شهرستان رزن و هزار هکتار گلخانه در شهرستان همدان از اولویت برنامه ها است که با جدیت پیگیری می شود.

وی افزود: ۱۹۰ حلقه چاه در منطقه عبدالرحیم بخش قهاوند برای احداث ۲ هزار هکتار گلخانه احصا شده که امیدواریم با تشکیل تعاونی آب بران احداث گلخانه محقق شود.

فرماندار رزن نیز در این نشست گفت: احداث هر هزار هکتار گلخانه برای پنج هزار نفر اشتغال ایجاد می کند و این در حالی است که در این شهرستان در بخش صنعت یک هزار و ۴۰۰ نفر فقط در ۴۷ کارخانه شغل ایجاد شده است.

فرهاد جهانیان افزود: ۲۰ هزار هکتار زمین آبی در رزن وجود دارد که به دنبال احداث هزار هکتار گلخانه در این شهرستان هستیم.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار از این اراضی شناسایی شده است ادامه داد: با همکاری سازمان جهاد کشاورزی و شرکت آب منطقه ای همدان، کاربری این اراضی به احداث گلخانه تبدیل شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان نیز در این نشست هر گونه تخصیص جدید آب به کشاورزی را ممنوع دانست و تاکید کرد: باید از کشت باز در کشاورزی خودداری و به کشت گلخانه ای که تا ۱۰ برابر بهره وری دارد، روی آورد.

رضا اخلاص مند، ایجاد گلخانه را در زمین های آبی ممکن دانست و افزود: هرگونه تاسیس گلخانه در دیمزارها به منابع آبی آسیب وارد می کند.

وی با بیان اینکه برای جلوگیری از لطمات جدی به منابع آب باید از کشت دوم در کشاورزی خودداری شود، تصریح کرد: کشت جالیزی هندوانه، خربزه باید در استان ممنوع و از صادرات آب مجازی از استان جلوگیری شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان خواستار ترویج کاشت محصولات و گیاهان کم آب بر مانند زعفران، پسته و دانه روغنی در سطح مزارع استان همدان شد.

اخلاص مند اظهار کرد: میلیون ها سال طول کشیده است تا منابع و سفره های آب زیرزمینی پر شده است اما با روند مصرف کنونی دچار افت سطح آب در مخازن آبی در زمین هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار