کد خبر:۱۱۸۰۵۵۹

نبود آنتن‌دهی تلفن همراه در بیشتر مناطق کوهستانی ساردوییه جیرفت

بخشدار ساردوییه جیرفت نبود آنتن‌دهی موبایل در بیشتر مناطق این بخش را از مشکلات عمده در این منطقه کوهستانی واقع در جنوب استان کرمان ذکر کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عباسعلی مسلمی طی سخنانی در آیین کلنگ‌زنی پروژه برق‌رسانی به روستا‌های دولت‌آباد بحرآسمان، نبود آنتن‌دهی موبایل در بیشتر مناطق ساردوییه را از مشکلات عمده در این منطقه کوهستانی ذکر کرد و گفت: لازم است اعتبارات ویژه‌ای برای توسعه بخش ساردوییه در همه بخش‌ها از جمله مخابرات، بهداشت و درمان، راه، گردشگری و ... در نظر گرفته شود تا توسعه متوازن در این منطقه برقرار شود.

بخشدار ساردوییه در ادامه با گلایه از اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب استان کرمان افزود: متاسفانه همه پروژه‌های راهداری در بخش ساردوییه تعطیل است و این مجموعه پاسخگو نیست.

وی اظهار کرد: بخش ساردوئیه با پتانسیل‌های فراوان و‌بالقوه در سالیان گذشته مورد بی‌مهری قرار گرفته است.

مسلمی گفت: بیشترین خاستگاه عشایری در منطقه متعلق به ساردوییه است و نزدیکترین منطقه خوش آب‌وهوای کشور به استان‌های جنوبی نیز متعلق به این منطقه است.

بخشدار ساردوییه وجود معادن با ظرفیت‌های متعدد را از دیگر ظرفیت‌های مهم ساردوییه خواند و خاطرنشان کرد: ساردوییه بهشت معادن جنوب کرمان است و متاسفانه زیرساخت‌ها برای بهره‌برداری از آنها ناچیز است.

وی افزود: خدمت در ساردوییه در قالب بخش امکان‌پذیر نیست و ارتقا به شهرستان مهمترین گزینه برای توسعه منطقه به شمار می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار