کد خبر:۱۱۸۱۴۰
امام جمعه شيراز:
مناطق حاشيه شهر و مهاجرت هاي بي رويه از معضلات شهر شيراز است
امام جمعه شيراز از معضلات قابل تأمل شهر شيراز را مناطق حاشيه شهر و مهاجرت هاي بي رويه عنوان كرد و گفت: بايد اين مشكل را در دو بعد حل و فصل كردن وضعيت موجود و جلوگيري و كنترل مهاجرت هاي بي رويه پيگيري و رفع شود تا شهر شيراز از اين وضعيت خارج شود.
به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از شیراز، آيت الله اسدالله ايماني، امروز در ديدار با شهردار شيراز اظهار داشت: شهر شيراز از شهرهاي بزرگي است كه در درون خود مشكلات و معضلات بسيار پيچيده و فرواني دارد كه مسووليت مسوولان خدمات رسان شهري را بسيار سخت و سنگين كرده است.
وي بيان داشت: از جمله معضلات شهر شيراز وجود بيش از هزار و 700 هكتار بافت قديمي و حدود 400 هكتار بافت فرسوده در نقظه كانوني شهر شيراز است كه زنگ خطري براي شهر شيراز به شمار مي رود.
امام جمعه شيراز افزود: در كانون شهر شيراز وجود چنين نقطه اي كه فضاي رساندن خدمات به آن ميسر نيست نقطه اي نازيبا و نامانوس است كه بايد براي آن فكري كرد.
وي بيان داشت: زمينه رفع اين مشكل فراهم شود كه از دست اندركاران مسايل شهري انتظار دارم در سال 90 بر رفع اين چهره زشت در كانون شهر شيراز متمركز شوند تا اين منطقه تغيير اصولي و اساسي پيدا كند و هويت ديگري به اين مجموعه داده شود.
ايماني گفت: رسيدگي به اين بخش بايد در راس همت ادارات و مسوولان شهر شيراز از جمله دستگاه هاي ميراث فرهنگي استان، معاونت عمراني استانداري و سازمان مسكن و شهرسازي استان باشد به طوري كه دستگاه هاي متولي امور شهري در كنار شهرداري خدمات شهري را ارايه كنند و با روحيه همكاري موانع را بردارند.
وي با بيان اينكه از شهر شيراز به عنوان شهرجنت تراز، نسيم بهشتي و برج العليا ياد مي شود ادامه داد: نبايد شاهد چنين صحنه هاي نابهنجار و غير اخلاقي در بافت فرسوده و قديم شيراز باشيم كه اميدوارم در سال جديد اين طور نباشد كه برخي از دستگاه ها قانون و بخشنامه را بهانه اي براي عدم همكاري كنند زيرا اين بحث ديگر به هيچ شكلي در شهر شيراز قابل تحمل نيست.
امام جمعه شيراز بيان كرد: در دهه چهارم انقلاب با عنوان دهه پيشرفت و عدالت قرار داريم كه در تقسيم بندي اعتبارات شهري نيز بايد دهه پيشرفت و عدالت معناي عيني خود را نشان دهد زيرا همه مردم در شيراز شهروند شيراز هستند و ما وظيفه داريم خدمات مورد نياز را در عرصه هاي مختلف به آنها عرضه كنيم.
ايماني ابراز اميدواري كرد: در سال جاري حركت هاي ارزشمندي در حوزه مديريت شهري شيراز دنبال شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰