
کد خبر:۱۱۸۱۴۴۵
هزینه ۵۰۰ میلیارد ریالی عملیات ریزشبرداری سد کوثر گچساران تاکنون
مدیرعامل شرکت آب و منطقهای کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای اجرای عملیات ریزش برداری و مهار توده سنگ مشرف بر تاسیسات حساس سد کوثر گچساران ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، آرش مصلح،مدیرعامل شرکت آب و منطقهای کهگیلویه و بویراحمد گفت: این عملیات یکی از مهمترین و پیچیدهترین عملیاتهای مهندسی و اجرایی در ارتفاعات و در سختترین شرایط،طی ۲ سال انجام شد.
مصلح اضافه کرد: در اجرای این طرح مهم،۴۲ هزار متر مکعب سنگ آهگی که احتمال ریزش و آسیب رساندن به تاسیسات حساس سد کوثر را داشت، جابجا شد.
مدیرعامل شرکت آب و منطقهای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: وزات نیرو با توجه به حساسیت موضوع این طرح را به عنوان آزمایشی اجرا و در ۳۱ استان کشور نیز پیشنهاد داد.
وی اضافه کرد: اجرای این طرح نقش مهمی در حفاظت از تاسیسات مهم و حیاتی سد کوثر دارد.
سد کوثر آب آشامیدنی ۲۰ شهر و ۲ هزار روستا را در استانهای کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، هرمزگان و فارس تأمین میکند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.