کد خبر:۱۱۸۲۶۵۲
برای تکمیل روند درمان؛

محیط‌بان مصدوم اصفهانی به بیمارستانی در تهران منتقل شد

محیط‌بان مصدوم پارک ملی موته که در پی درگیری با شکارچیان متخلف از ناحیه چشم دچار آسیب شده است، برای تکمیل روند درمان به بیمارستانی در تهران منتقل شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست صبح یکشنبه با جعفر قایم‌پناه، معاون اجرایی رئیس جمهوری، برای انتقال «علی جمشیدیان» به تهران رایزنی کرده بود.

یک‌شنبه شب با حضور برخی از مدیران ارشد سازمان، مراحل پذیرش این محیط‌بان امشب انجام گرفت و مداوای او از فردا و با نظارت دو پزشک متخصص پیگیری می‌شود.

محیط‌بان علی جمشیدیان، شامگاه جمعه بیستم مهر ماه در جریان تعقیب و گریز ۲ شکارچی در پارک ملی و پناهگاه حیات وحش موته، بر اثر تیراندازی یکی از دو شکارچی، از ناحیه چشم چپ، سینه و بازو به شدت آسیب دید.

چشم محیط‌بان جمشیدیان روز شنبه در بیمارستان فیض اصفهان تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما علی رغم اینکه عمل چشم چهار ساعت به طول انجامید، پزشکان نتوانستند ساچمه‌ها را از چشم او خارج کنند. سه ساچمه به چشم و دو ساچمه به سینه این محیط‌بان اصابت کرده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار