کد خبر:۱۱۸۲۷۸۶
در گفتگو با دانشجو

رضایی : محور مقاومت رژیم صهیونیستی را به هفتاد سال قبل برگردانده است / اسرائیلی‌ها برای موجودیت خودشان در جنگ هستند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد : نبرد فلسطینی‌ها علیه اسرائیل در یک سال گذشته دستاورد‌های زیادی داشته است، اما مهمترین دستاورد آن رسوایی اسرائیل و نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی بوده است.

ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : نبرد فلسطینی‌ها علیه اسرائیل در یک سال گذشته دستاورد‌های زیادی داشته است، اما مهمترین دستاورد آن رسوایی اسرائیل و نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی بوده است.

وی افزود : این دستاورد بزرگی بوده است و به همه هزینه‌ها می‌ارزید و امروز این رژیم از دانشگاه‌های آمریکا گرفته تا قلب اروپا مورد حمله و تنفر واقع شده و تبدیل به منفورترین رژیم در جهان شده است.

رضایی اظهار داشت : این دستاورد بزرگ مقدمه‌ای برای آزادی سرزمین‌های اشغالی از دست اشغالگران صهیونیستی است. 

وی افزود: باید اضافه کنیم که رژیم صهیونیستی در یک سال گذشته از عملیات‌های وعده صادق یک و دو و همچنین گروه‌های مختلف مقاومت خسارت سنگین انسانی و اقتصادی دیده است که بخش زیادی از آن سانسور می‌شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  تاکید کرد : امروز همینطور که سران رژیم میگویند آنها برای موجودیت خودشان در نبرد هستند. یعنی رژیم صهیونیستی به هفتاد سال قبل برگشته و محور مقاومت این رژیم را به هفتاد سال قبل برگردانده است، بنابراین می‌توان گفت که طوفان الاقصی شروعی بر پایان رژیم صهیونیستی بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار