آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۳۰۸۹

سقوط قیمت نفت؛ برنت ۷۴ دلار و ۳۷ سنت شد

قیمت نفت برنت دریای شمال با ۳.۰۹ دلار معادل ۳.۹۹ درصد کاهش به ۷۴ دلار و ۳۷ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز ۲ دلار و ۹۷ سنت معادل ۴.۰۲ درصد کاهش یافت و با قیمت ۷۰ دلار و ۸۰ سنت معامله می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قیمت نفت برنت دریای شمال با ۳.۰۹ دلار معادل ۳.۹۹ درصد کاهش به ۷۴ دلار و ۳۷ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز ۲ دلار و ۹۷ سنت معادل ۴.۰۲ درصد کاهش یافت و با قیمت ۷۰ دلار و ۸۰ سنت معامله شد. 

 

بهای سبد نفت اوپک با یک دلار و ۲۰ سنت معادل ۱.۵۵ درصد افزایش به ۷۸ دلار و ۴۳ سنت رسید.

 

نفت سنگین ایران در سبد اوپک یک دلار و ۳۴ سنت معادل ۱.۷۷ درصد کاهش یافت و به ۷۶ دلار و ۳۳ در هر بشکه رسید. نفت سبک عربستان در سبد اوپک با یک دلار و ۵۰ سنت معادل ۱.۹۲ درصد افزایش یافت و با قیمت ۷۹ دلار و ۴۷ سنت معامله شد.

 

قیمت نفت روز گذشته حدود ۲ درصد کاهش یافت و امروز نیز شاهد سقوط بیش از ۳ درصد در شاخص‌های برنت و وست تگزاس بود. براساس داده‌ها، چشم‌انداز ضعیف در تقاضای نفت عامل اصلی کاهش قیمت‌ها است. در پیش‌بینی‌های اوپک مقدار تقاضای نفت در سال آینده ۱.۶۴ میلیون بشکه در نظر گرفته شده است، در حالی که این عدد در سال جاری ۱.۷۴ میلیون بشکه در روز بوده است. 

 

کاهش تقاضا از سوی چین که بزرگترین مصرف‌کننده نفت جهان به شمار می‌رود، علت اصلی از بین رفتن تعادل در عرضه و تقاضا شده است. داده‌های گمرک چین نشان می‌دهد که واردات نفت در ماه سپتامبر به دلیل تقاضای ضعیف کارخانه‌های این کشور، نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

 

از طرف دیگر، هیجانات ناشی از تنش‌ها در منطقه غرب آسیا فروکش کرد و نوسانات قیمتی که به دلیل ترس از عرضه در این منطقه اتفاق افتاده بود، کاهش یافت. مجموع عوامل گفته شده باعث سقوط قیمت‌ها شده و به نظر می‌رسد که برهم خوردن تعادل و کاهش قابل توجه قیمت‌ها نگرانی‌های بسیاری را برای سرمایه‌گذاران این بازار به وجود خواهد آورد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار