ارتقای مانیتورینگ و پایش تصویری جنگل‌ها با نصب ۶۰ دوربین جدید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۳۶۲۴
در گفت‌وگو با دانشجو مطرح شد

ارتقای مانیتورینگ و پایش تصویری جنگل‌ها با نصب ۶۰ دوربین جدید

سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: در راستای افزایش ۲۰ درصدی ضریب حفاظتی جنگل‌های ایران، مانیتورینگ و پایش تصویری جنگل‌ها با نصب ۶۰ دوربین جدید ارتقا می‌یابد.
ارتقای مانیتورینگ و پایش تصویری جنگل‌ها با نصب ۶۰ دوربین جدید

حسن وحید در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: برابر اصل ۵۰ قانون اساسی حفاظت از جنگل‌ها و منابع طبیعی وظیفه همگانی تلقی می‌شود؛ آحاد مردم و دستگاه‌ها اجرایی و حاکمیتی برای صیانت از این میراث ارزشمند و امانت آیندگان تکلیف دارند.

سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیز کشور افزود: مقرر است ضریب حفاظتی جنگل‌ها و عرصه‌های منابع طبیعی کشور ۲۰ درصد افزایش یابد که علاوه بر توسعه حفاظت فیزیکی داریم تلاش می‌شود با استفاده از تکنولوژی‌های نو، رصد و پایش دوربینی و بهره‌گیری از تصاویر ماهواره‌ای و استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان این موضوع محقق شود.

وی افزود: امسال ۶۰ دوربین جدید خریداری کرده‌ایم تا در کنار افزایش گشت و مراقبت و اعمال برنامه‌های مدیریتی، مقوله رشد ۲۰ درصدی ضریب حفاظتی از عرصه‌های منابع طبیعی به ثمر بنشیند.

ضریب حفاظتی جنگل‌ها و عرصه‌های منابع طبیعی کشور ۲۰ درصد افزایش

وحید گفت: بر اساس برنامه ۵ ساله مقرر است تا اکثر مناطق و جنگل‌های حساس در کشور با نصب دوربین تحت پایش تصویری قرار بگیرد و در این راستا تا پایان سال ۳ دوربین به استان گلستان تخصیص می‌یابد.

وی ادامه داد: با مساعدت و همراهی دولت دغدغه و مشکل حقوق نیرو‌های حفاظتی شرکتی برطرف شده است و حقوق این نیرو‌های حفاظتی در قالب شرکتی پرداخت می‌شود.

سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیز کشور به موضوع فرونشست زمین اشاره کرد و گفت: اصرار بر اجرای آبیاری غرقابی، عدم رعایت الگوی کشت، عدم تغذیه سفره‌های زیرزمینی و رشد روزافزون فرسایش خاک از جمله مباحثی است که موجب تشدید مقوله فرونشست در کشور شده است.

وی گفت: در حال حاضر نرخ رشد فرونشست در دشت‌های ایران ۱۰ تا ۲۰ سانتی متر است که در صورت استمرار، برطرف کردن این عارضه بسیار سخت و شاید غیر قابل جبران باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار