کد خبر:۱۱۸۴۴۱۲

بخشی از حریم رودخانه نهاوند رفع تصرف شد

مدیرمنابع آب نهاوند از رفع تصرف مساحتی در حدود ۲ هزار مترمربع از اراضی بستر و حریم رودخانه حرم آباد در منطقه ده سرخه در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی فلک دین روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آزاد سازی حریم رودخانه در منطقه ده سرخ با اخذ دستور از دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نهاوند و با استناد به تبصره ۴ ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب در معیت مامورین نیروی انتظامی منطقه انجام شد.

وی با بیان اینکه طی این عملیات دیوارکشی و درختان کاشته شده در بستر رودخانه رفع تصرف شد افزود: این عملیات در راستای صیانت و حفاظت از رودخانه‌ها و مجاری آب‌های سطحی و جلوگیری از هر گونه تصرف در بستر و حریم رودخانه‌ها که جزو اموال ملی و عمومی محسوب می‌شود و همچنین افزایش میزان آبگذری رودخانه به ویژه در فصول پر بارش سال انجام شد.

مدیر منابع آب شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه گروه گشت و بازرسی این مدیریت به طور مداوم در منطقه در حال گشت زنی بوده و به محض شناسایی هر گونه تصرف در بستر و حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها در ابتدا به متخلف یا متخلفان اخطاریه لازم ابلاغ و در صورت بی توجهی با اخذ دستور قضایی نسبت به برخورد قاطع با متخلفان اقدام خواهد شد.

فلک الدین خاطر نشان کرد: حسب وظیفه ذاتی خود بر اساس قانون با هر گونه تخلف در زمینه منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار