صالحی امیری: بیش از 100 هزار نفر از نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری و اتومبیل رانی تبریز بازدید کردند + فیلم
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری از استقبال گسترده مردم از نمایشگاه صنایع دستی، گردشگری و اتومبیلرانی تبریز خبر داد و تأکید کرد که تغییرات در وزارتخانه میراث فرهنگی مبتنی بر رویکردهای تخصصی است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی و گردشگری، پس از جلسه هیات دولت اعلام کرد: «بیش از ۱۰۰ هزار نفر از نمایشگاه صنایع دستی، گردشگری و اتومبیلرانی تبریز بازدید کردند.»
وی همچنین افزود: «عازم نهاوند، ملایر و همدان هستم و وضعیت میراث فرهنگی و گردشگری استانها را دنبال خواهیم کرد.»
تغییرات در وزارتخانه مبتنی بر سلایق نخواهد بود
صالحی امیری با اشاره به تغییرات در وزارت میراث فرهنگی و گردشگری گفت: «به طور طبیعی هر دستگاهی تغییرات خواهد داشت. ما هم در استانها و هم در ستاد، تعدادی تغییر کردیم و تعدادی دیگر در مسیر استعلام برای تغییرات هستند.»