باز‌پس گیری ۶۵ هکتار زمین در شهرک‌های صنعتی گلستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۶۲۲۵

باز‌پس گیری ۶۵ هکتار زمین در شهرک‌های صنعتی گلستان

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان گفت: طی سه سال گذشته ۶۵ هکتار زمین در شهرک‌های صنعتی استان گلستان بازپس‌گیری شده و آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران جدید شده است.
باز‌پس گیری ۶۵ هکتار زمین در شهرک‌های صنعتی گلستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا شهمرادی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در مدت سه سال گذشته ۱۴۴ قرارداد زمین در شهرک‌های صنعتی استان گلستان که به مرحله سرمایه‌گذاری نرسیده بود پس گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان ادامه داد: این اراضی از طریق هیات داوری و مراجع قضایی تعیین و تکلیف شده که وسعت آن ۶۵ هکتار بود.

شهمرادی ابراز کرد: با پیگیری‌هایی که برای تعیین و تکلیف اراضی در شهرک‌های صنعتی در این مدت صورت‌گرفته ۲۶ هکتار نیز منجر به فسخ قرارداد با سرمایه‌گذاران شده است و سرجمع در این مدت ۹۱ هکتار از اراضی شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان گلستان تعیین تکلیف و بازپس‌گیری و خلع‌ید شد.

وی افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون نیز برای توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان خاطرنشان کرد: همچنین کمیته پایش برای تعیین تکلیف اراضی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان فعال است

پربازدیدترین آخرین اخبار