آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۷۹۹۲

هدیه جدید گوگل به گوشی‌های اندرویدی

گوگل تصمیم دارد با انجام تمهیداتی زمان پشتیبانی نرم افزاری از گوشی‌های اندرویدی را به هفت سال ارتقا دهد تا رقابت با آیفون‌ها را وارد فاز جدیدی کند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در سال‌های گذشته یکی از بزرگترین مشکلات گوشی‌های اندرویدی چرخه آپدیت کوتاه‌مدت آنها بوده که باعث می‌شده دریافت آپدیت‌های نرم افزاری توسط این دستگاه‌ها خیلی زود متوقف شود. در نتیجه این پشتیبانی نرم افزاری محدود، گوشی‌های اندرویدی زودتر از موعد توانایی دریافت بروزرسانی‌ها را از دست داده و کاربران را ناچار به ارتقای زودهنگام می‌کنند. به نظر می‌رسد گوگل برای برطرف کردن این مشکل دست به کار شده و قصد دارد زمان پشتیبانی از گوشی‌های اندرویدی را به هفت سال افزایش دهد. از این طریق گوگل قصد دارد عملکرد خود را به سیستم عامل رقیب، iOS که از گذشته به‌خاطر پشتیبانی نرم افزاری طولانی‌مدت معروف بوده نزدیک کند.
پشتیبانی نرم افزاری هفت سال گوگل از گوشی‌های اندرویدی؛ رقابت شانه به شانه با اپل و آی او اس

به‌ادعای وبسایت Tom’s Guide به‌منظور افزایش دوره پشتیبانی گوشی‌های اندرویدی، گوگل قصد دارد فرآیند آپدیت نرم افزاری این دستگاه‌ها را تسهیل کند. در حال حاضر زمانی که یک کمپانی گوشی‌ساز تصمیم به ارائه آپدیت نرم افزاری برای هریک از محصولاتش بگیرد، کمپانی تولیدکننده تراشه این دستگاه نیز نیازمند ارائه بروزرسانی نرم افزاری خواهد بود. این مساله طبیعتا باعث طولانی‌تر شدن زمان ارائه بروزرسانی برای گوشی‌های اندرویدی و در نتیجه کوتاه‌تر شدن بازه پشتیبانی نرم افزاری از این دستگاه‌ها می‌شود.

گوگل در طرح جدید خود تصمیم دارد نیاز به آپدیت نرم افزاری تراشه را حذف کند. به این ترتیب کمپانی‌های سازنده تراشه برای گوشی‌های اندرویدی لازم است که تنها یک بار بروزرسانی مربوط به چیپست خود را برای هفت سال آینده منتشر کنند؛ بنابراین گوشی‌سازان قادر خواهند بود بدون نیاز به ارائه بروزرسانی‌های نرم افزاری تراشه آپدیت‌های مدنظرشان را برای محصولات خود منتشر کنند.

این بروزرسانی گوگل که محصولات مهم‌ترین تراشه‌سازان دنیا را در بر خواهد گرفت، فرآیند پشتیبانی نرم افزاری از گوشی‌های اندرویدی را به‌شدت ساده‌تر خواهد کرد.

این اقدام گوگل البته در کنار تمامی مزایایی که برای گوشی‌سازان اندرویدی دارد، می‌تواند معایبی را نیز برای کاربران این گوشی‌ها داشته باشد. برای مثال در صورتی که یکی از نسخه‌های اندروید قابلیت جدیدی ارائه کند که نیازمند آپدیت تراشه باشد، چیپست‌هایی که امکان دریافت بروزرسانی اختصاصی نرم افزاری ندارند طبیعتا نمی‌توانند از این ویژگی جدید بهره ببرند.

در این میان البته مطمئنا بسیاری کاربران دستگاه‌های اندرویدی معتقدند که مزیت‌های پشتیبانی نرم افزاری طولانی‌مدت بسیار بیشتر از معایب آن است؛ بنابراین احتمالا اقدام آتی گوگل مورد استقبال فراوانی واقع خواهد شد.

این تصمیم اخیر گوگل البته بیش از همه کاربران گوشی‌های موبایل میانرده و اقتصادی اندروید را تحت تاثیر قرار خواهد داد که بازه پشتیبانی کوتاه‌تری دارند. این دستگاه‌ها پس از اجرایی شدن طرح جدید گوگل قادر به دریافت حدود هفت سال پشتیبانی نرم افزاری بوده و می‌توانند عملکردی مطمئن‌تر و بروزتر داشته باشند.

اقدام آتی گوگل بدون شک محصولات اندرویدی را برای رقابت با آیفون‌های اپل آماده‌تر کرده و می‌تواند باعث ارتقای امنیت، کارآیی و دوام آنها در درازمدت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار