کد خبر:۱۱۸۸۲۵۴

۴۷۰ هزار متر مربع از راه‌های روستایی اردبیل زیر سازی و آسفالت ریزی شد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل اعلام کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان امسال ۴۷۰ هزار متر مربع در روستاها زیرسازی و آسفالت‌ ریزی کرده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حامد کیخسروی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: به رغم محدودیت منابع اعتباری، طرح هادی روستایی طی سال جاری در ۱۳۵ روستای این استان اجرا شده و برخی از آنها هم به مرحله بهره‌برداری رسیده است. در اجرای این تعداد طرح هادی بالغ بر ۸۲ هزار متر مربع آسفالت‌ریزی شده است. وی با اشاره به اجرای ۵۳ پروژه دیگر عمران روستایی از جمله احداث سیل‌بند و خانه عالم در روستاها در سال جاری گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان امسال ۴۷۰ هزار متر مربع در روستاها زیرسازی و آسفالت‌ ریزی کرده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل میزان اعتبار مصوب برای اجرای طرح هادی در روستاهای استان را ۲ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: تاکنون یک هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال از این میزان اعتبار برای توسعه و عمران روستاهای استان هزینه شده است. وی همچنین با اشاره به پیش‌بینی ۱۷۰ پروژه اجرای طرح هادی در روستاهای استان اردبیل برای سال آینده بیان کرد: ۹ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح‌ها پیش‌بینی شده است. کیخسروی همچنین از اجرای ۲۸۰ طرح هادی در روستاها و آسفالت‌ ریزی ۱۲۰ هزار متر مربع از معابر روستاهای استان اردبیل در سال گذشته خبر داد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل در ادامه با بیان این که طرح‌های هادی روستایی با افق ۱۰ ساله تهیه می‌شود، گفت: با توجه به فرارسیدن زمان بازنگری طرح‌های هادی تهیه شده روستاهای استان ، سال گذشته طرح هادی ۴۷ روستا بازنگری شد و روند بازنگری طرح هادی ۶۵ روستا در سال جاری نیز آغاز شده است. کیخسروی با اشاره به نیاز بالای اعتباری برای تهیه و اجرای طرح‌های هادی روستایی افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در زمینه تعداد و کیفیت اجرای طرح هادی روستایی در مقایسه با سایر استان‌های کشور در رتبه ممتاز قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار