
حجت السلام حاجی صادقی انتخاب شیخ نعیم قاسم را به سمت "دبیر کل حزب الله لبنان" را تبریک گفت

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر مجاهد جناب حجت السلام و المسلمین شیخ نعیم قاسم (زید عزه)
سلام علیکم ؛
با گرامیداشت یاد و خاطره پرچمدار و سیدالشهدای مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و سایر شهدای والامقام و گلگون کفن حزب الله سرافراز، انتخاب شایسته جنابعالی به سمت "دبیر کل حزب الله لبنان" را تبریک و تهنیت عرض می کنم .
در مقطع تاریخ ساز کنونی که همگان شاهد هماورد تمام عیار جبهه حق و مقاومت قهرمان با جبهه باطل به سرکردگی آمریکای جنایت کار و باند تبهکار و جعلی صهیونیستی هستند؛ این انتخاب شایسته، عزم و اراده راسخ و مستحکم مقاومت در تداوم مسیر شکوهمند ظلم ستیزی و یاری مظلومان که برگرفته از مکتب نورانی اسلام و نهضت حیات بخش عاشورای حسینی است را نمایان تر می سازد.
امروز به برکت مجاهدت های ارزشمند مجاهدان و خونهای پاک و مطهر فرماندهان و رزمندگان غیور مقاومت، "حزب الله" زنده و پویاتر از هر زمان دیگر، به درختی تناور با ثمرات ارزشمند و گرانبها برای جبهه مقاومت مبدل شده و تداوم این روند مبارک با انتخاب شما برادر مومن، خردمند، ولایی، مجاهد، شجاع و متقی که دارای پیشینه ای درخشان در جهاد و مبارزه هستید؛ به فضل الهی روند نابودی رژیم منحوس صهیونی و رهایی ملت مظلوم و مقاوم فلسطین از شر اشغالگران و متجاوزان را سرعت خواهد بخشید.
توفیق روز افزون جنابعالی و رزمندگان سلحشور حزب الله و جبهه مقاومت را تحت عنایات خاصه حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از خداوند متعال مسئلت دارم.
عبدالله حاجی صادقی
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی