کد خبر:۱۱۸۹۴۱۴

مدیرکل هواشناسی استان تهران: تهران از شنبه تا دوشنبه بارانی می‌شود/ بارش برف در ارتفاعات

مدیرکل هواشناسی استان تهران از بارش باران و کاهش دما در روز‌های شنبه تا دوشنبه در نیمه شمالی این استان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مازیار غلامی اظهار کرد: سامانه بارشی از امروز جمعه وارد کشور می‌شود که استان تهران را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد و برای روز‌های شنبه، یکشنبه و دوشنبه پیش بینی می‌کنیم، که در سطح استان تهران شاهد بارش باران باشیم و در ارتفاعات بارش برف خواهیم داشت.

وی گفت: بارش‌ها در ارتفاعات شمال و شمال شرق استان تهران عمدتاً به شکل برف خواهد بود و همراه با این سامانه بارش زا شاهد کاهش محسوس دما به ویژه برای نیمه شمالی استان خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی استان تهران افزود: در بخش‌های غربی و جنوبی استان تهران شاهد رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی خواهیم بود.

غلامی اظهار کرد: برای روز‌های یکشنبه و دوشنبه هشدار سطح نارنجی هواشناسی نیز صادر شده و به شدت بارش‌ها افزوده شده و احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی و آبگرفتگی معابر داده می‌شود.

وی گفت: هم استانی‌های عزیز از تردد در حاشیه رودخانه‌ها و صعود به ارتفاعات در این روز‌ها خودداری کنند.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار