آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۹۴۲۴

ایران در ونزوئلا کارخانه فیبرنوری می‌سازد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای امضای قرارداد احداث کارخانه فیبرنوری در کاراکاس وارد ونزوئلا شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت ارتباطات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران که در راس هیاتی عازم ونزوئلا و کوبا شده بود، لحظاتی پیش وارد فرودگاه کاراکاس شد و مورد استقبال مقام‌های عالی رتبه ونزوئلا و سفیر ایران در این کشور قرار گرفت.

سیدستار هاشمی در بدو ورود به کاراکاس در جمع خبرنگاران گفت: حضور ما در ونزوئلا بیشتر برای تسهیل و توسعه روابط فنی و ایجاد پل ارتباطی میان شرکت‌های فناورانه و دانش بنیان و بخش خصوصی ایران با ونزوئلا است.

وی افزود: قائل به این هستیم که از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات، معاونت علمی و بخش‌های مختلف دولت جمهوری اسلامی ایران می‌توانیم برای توسعه بیش از پیش همکاری‌های گوناگون بویژه در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات با ونزوئلا استفاده کنیم.

هاشمی، تسهیل و شتاب بخشیدن به برنامه تامین تجهیزات مخابراتی برای شرکت‌ها و نهاد‌های مرتبط در ونزوئلا و امضای قرارداد احداث کارخانه فیبرنوری در این کشور را از دیگر اهداف سفر خود و هیات همراه به کاراکاس عنوان کرد.

وی، فعال کردن دیپلماسی در حوزه فناوری را اولویت مهم وزارت ارتباطات در دولت چهاردهم عنوان و تاکید کرد که سفر به دو کشور کوبا و ونزوئلا بخشی از این اولویت برای فعال کردن ظرفیت دیپلماسی فناوری است.

وزیر ارتباطات در برنامه سفر فشرده و دو روزه خود به ونزوئلا با چهار تن از وزیران ارتباطات، برق، علوم و حمل و نقل این کشور دیدار و ضمن امضای توافقنامه‌های همکاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، زمینه‌های گسترش همکاری‌های مخابراتی، فناورانه و علمی میان تهران و کاراکاس را بررسی می‌کنند.

هاشمی در جریان دیدار و گفتگو با خورخه مارکز، وزیر برق ونزوئلا، قرارداد‌های شرکت توسعه داده‌های نوین را امضا می‌کند.

امضای قرارداد احداث کارخانه فیبرنوری در کاراکاس یکی دیگر از برنامه‌های سفر وزیر ارتباطات به ونزوئلا است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار