کد خبر:۱۱۸۹۶۴
سرپرست فرمانداری خرامه:
فرهنگ ايثار و شهادت مهمترين ركن فرهنگي مقابله با جنگ نرم دشمن است
سرپرست فرمانداری خرامه گفت: همه بايد براي حفظ و تقويت اهداف شهدا در جامعه تلاش كنند؛ چون فرهنگ ايثار و شهادت مهمترين ركن فرهنگي مقابله با جنگ نرم دشمن است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، داريوش دهقان شب گذشته در حاشيه ديدار با خانواده هاي شهيدان محسن ایزدی و محمدجعفر علیایی در شهر خرامه اظهار داشت: مسئولان با دیدار از خانواده های معظم شهدا روحیه جهادی خود را تقویت کنند و ایمان شان را محکم تر نمایند و انرژی بگیرند.
وی بیان کرد: پداران و مادران شهدا با ایثارگری خودشان، انقلاب را حفظ کردند و به دست ما دادند و ما باید این امانت را به صاحب اصلی اش بدهیم.
سرپرست فرمانداری شهرستان خرامه افزود: خانواده های معظم شهیدان عزتمندانه به شهادت فرزندان خود در جبهه حق علیه باطل نگاه می کردند که این دیدگاه باعث استمرار انقلاب و سرافرازی ما در نزد جهانیان شده است.
دهقان بیان داشت: خانواده هاي معظم شهداء از سرمايه هاي معنوي ما هستند كه بايد همه مردم و مسئولان قدر آنان را بدانيم.
وی با اشاره به نقش ارزنده و بارز خانواده شهداء در پيروزي ملت ايران در دفاع مقدس گفت: عزت دیروز و امروز و فردای ما مرهون ایثارگری شهدا است و باید ارتباط بين مسئولان و خانواده هاي معظم شهدا تنگاتنگ باشد.
دهقان ادامه داد: اعتقاد به شهادت و داشتن روحيه ايثار و شهادت از رمز و راز انقلاب بود و همين روحيه يكي از رمز و رازهاي ماندگاری و دوام انقلاب نيز به شمار مي رود.
سرپرست فرمانداری شهرستان خرامه گفت: همه بايد براي حفظ و تقويت اهداف شهدا در جامعه تلاش كنند؛ چون فرهنگ ايثار و شهادت مهم ترين ركن فرهنگي مقابله با جنگ نرم دشمن است.
وی بیان کرد: امروز شهيدان حق بزرگي بر گردن ما دارند و احترام به خانوادههاي آنها وظيفه همه مسئولان شهرستان است.
دهقان گفت: شهدا مظهر عزت و افتخار جامعه اسلامي ما هستند و بر اين اساس همه ما بايد ادامه دهنده راه اين عزيزان در راستاي حفظ و كيان از دستاوردهاي انقلاب اسلامي ايران باشيم/.انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰