کد خبر:۱۱۹۰۴۱۵
رستمی عنوان کرد

افزایش ۲.۵ برابری شناسه‌گذاری فرآورده‌های طبیعی

مدیر کل امور فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو، از افزایش تنوع و حجم شناسه‌گذاری دارو‌های طبیعی و سنتی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رستمی، مدیر کل امور فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو گفت: در سال‌های اخیر با اقبال روز افزون مردم به مصرف فرآورده‌های طبیعی و سنتی در پیشگیری و درمان بیماری‌ها، بازار فرآورده‌های طبیعی و سنتی با رشد قابل توجهی روبه‌رو بوده است. بر اساس آمارها، حجم شناسه‌گذاری برای فرآورده‌های طبیعی از حدود ۱۲۸ میلیون قلم در سال ۱۳۹۹ به بیش از ۱۹۳ میلیون مورد در سال ۱۴۰۲ و قریب به ۱۱۴ میلیون قلم در ۷ ماهه نخست امسال رسیده که رشد یک و نیم برابری را نشان می‌دهد، و این روند حاکی از توسعه بازار و افزایش تقاضای مصرف این فرآورده‌ها در جامعه است.

وی افزود: شناسه‌گذاری دارو‌های سنتی از حدود ۷ میلیون مورد در سال ۱۳۹۹ به بیش از ۱۷ میلیون قلم در سال ۱۴۰۲ رسیده که رشدی ۲.۵ برابری در شناسه‌گذاری این دسته از فرآورده‌ها است. این موضوع به وضوح نمایانگر تغییر در سلیقه و نیاز مصرف‌کنندگان است.

رستمی ادامه داد: به طور مستمر در تلاشیم با ارتقای سطوح نظارتی، سطح کیفی فرآورده‌ها نیز افزایش یافته و اعتماد مصرف‌کنندگان به این گروه از فرآورده‌ها بیش از پیش شود. این تحولات در حوزه فرآورده‌های مکمل نیز محسوس است، جایی که تعداد شناسه‌گذاری فرآورده‌های مکمل بیش از ۲۶۰ میلیون مورد در سال ۱۴۰۲ بوده است.

رستمی تأکید کرد: امر کیفیت در تولید مکمل‌ها باید در اولویت قرار گیرد تا مصرف‌کنندگان با اطمینان خاطر از آنها استفاده کنند.

وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو با حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ارتقا کیفیت فرآورده‌ها، به دنبال ارتقا سطح سلامت جامعه است و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

به گفته رستمی، این اقدامات نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر سازمان غذا و دارو برای بهبود کیفیت و تنوع فرآورده‌های طبیعی و سنتی در کشور است و می‌تواند به عنوان نقطه قوتی در راستای حمایت از مصرف‌کنندگان و ارتقا سلامت عمومی محسوب شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار