به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، روح الله حسنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، در جلسه بررسی کارشناسی قیمت گوشت مرغ در استان گفت: در ابتدای سال جاری قیمت مرغ در زنجان ۷۹۷ هزار ریال بود که طی هفت ماه گذشته، با افزایش حدود چهار درصدی به ۸۳۰ هزار ریال رسیده است.
وی ادامه داد: در استان زنجان با بکارگیری سامانه های هوشمند توانستیم قیمت مرغ را در بین استان های کشور در پایینترین سطح نگه داریم در حالیکه هزینه های تولید به جز در بخش نهاده های دامی، گاهی تا ۵۰ درصد نیز رشد داشته و قیمت تمام شده گوشت مرغ بالا رفته است.
حسنی گفت: امروز میانگین قیمت مرغ در کشور حدود ۹۲۰ هزار ریال است که اختلاف بالای قیمت مرغ در استان با استان های همجوار باعث خروج غیر قانونی آن از استان می شود.
وی افزود: امیدواریم با اصلاح قیمت گوشت مرغ و با توجه به نزدیکی ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز، جوجه ریزی مناسبی در استان اتفاق بیفتد و مردم استان از بابت تامین مرغ مورد نیاز خود نگرانی نداشته باشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: بیش از ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بالغ بر هفت میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه در استان در حال فعالیت بوده که در سال جاری تاکنون بیش از ۲۱ میلیون قطعه جوجه ریزی با پیش بینی تولید بیش از ۳۸ هزار تن گوشت مرغ در آنها صورت گرفته است.
حسنی با بیان اینکه به طور متوسط ۹۰ تن مرغ در استان مصرف می شود، گفت: حدود ۵۰ درصد از مرغ تولیدی در داخل استان مصرف و مابقی به خارج از استان صادر می شود.