آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۱۴۷۵
نائب رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید در گفت‌وگو با دانشجو مطرح کرد:

«نشان‌دار کردن مالیات‌ها» فرصتی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام

رحمدل بامری طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را فرصتی برای ایجاد شفافیت، توسعه عادلانه و تشویق مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ به پرداخت مالیات به‌موقع و هدفمند دانست.

رحمدل بامری، نائب رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در خصوص طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها گفت: این طرح به مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰، یعنی کسبه، بازاریان و بنگاه‌های خرد، این اختیار را می‌دهد که محل مصرف مالیات پرداختی خود را تعیین کنند. در واقع سازمان امور مالیاتی، پروژه‌های اولویت‌دار در مناطق محروم را به این مودیان معرفی می‌کند و آنها می‌توانند با پرداخت مالیات، به تکمیل این پروژه‌ها در استان‌های کم‌برخوردار کمک کنند. 

بامری با تأکید بر اینکه این رویکرد، به تشویق مودیان به پرداخت مالیات و هم به تحقق عدالت مالی کمک خواهد کرد افزود: قطعاً هر کشوری که به دنبال پیشرفت و توسعه است، از منابع داخلی خود به بهترین شکل استفاده می‌کند. بخش مهمی از این منابع، مالیات‌ها هستند که باید در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اقتصاد درون‌زا به کار گرفته شوند، موضوعی که بار‌ها از سوی مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفته است. این طرح، علاوه بر اینکه درآمد مالیاتی را افزایش می‌دهد، سبب می‌شود مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ درک کنند که مالیات پرداختی آنها به‌صورت عینی و مشخص در محلی مصرف می‌شود که مردم از آن بهره‌مند خواهند شد.

وی با اشاره به مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته کشور، اظهار کرد: این طرح به‌ویژه برای استان‌های مرزی و کم‌برخوردار مانند سیستان و بلوچستان، خوزستان، کردستان، هرمزگان و خراسان جنوبی، که به حمایت بیشتری نیاز دارند، می‌تواند به عنوان یک فرصت عمل کند. در واقع، با تشویق مودیان به انتخاب محل مصرف مالیات، شاهد توسعه زیرساخت‌ها و امکانات در این استان‌ها خواهیم بود. همچنین از این طریق، مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ انگیزه پیدا می‌کنند تا مالیات خود را به موقع پرداخت کنند و در عین حال به نوعی احساس مسؤولیت اجتماعی نیز داشته باشند. 

بامری در ادامه به ایجاد فرصت‌های شغلی و رونق تولید اشاره کرد و افزود: اجرای این طرح می‌تواند به ایجاد اشتغال و توسعه تولید در استان‌های محروم نیز منجر شود. مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ با سرمایه‌گذاری در طرح‌های تولیدی و صنعتی محلی می‌توانند از طریق مالیات خود، اشتغال‌زایی کنند و ظرفیت‌های موجود در این استان‌ها را فعال نمایند. این امر علاوه بر کاهش نرخ بیکاری، به توسعه پایدار مناطق محروم کمک می‌کند. 

وی تأکید کرد که طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها، نه‌تن‌ها به ایجاد شفافیت در مصرف منابع کمک می‌کند، بلکه می‌تواند موجب تقویت اعتماد عمومی به نظام مالیاتی کشور شود: زمانی که مودیان می‌دانند مالیاتشان دقیقاً در چه پروژه‌هایی هزینه می‌شود، اعتماد آنها به نظام مالیاتی افزایش می‌یابد. این طرح، زمینه‌ای را فراهم می‌کند تا مودیان احساس کنند مالیات آنها در راستای عدالت و توسعه کشور به کار گرفته می‌شود و نتیجه این کار نیز به نفع مردم و کل جامعه خواهد بود. 

بامری در پایان با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی از این طرح حمایت می‌کند و بر نظارت دقیق بر اجرای آن تأکید دارد گفت: این طرح باید به درستی و با شفافیت کامل اجرا شود. از دستگاه‌های ذی‌ربط نیز انتظار می‌رود که در این مسیر همراهی کنند تا در نهایت به تحقق عدالت، توزیع عادلانه منابع و ایجاد فرصت‌های جدید برای مردم در استان‌های محروم و کمتر برخوردار منجر شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار