کد خبر:۱۱۹۲۰۲۷

امدادرسانی اورژانس چهارمحال‌ و بختیاری به ۱۷ مصدوم در ۲۴ ساعت گذشته

رئیس مرکز اورژانس چهارمحال‌ و بختیاری از امدادرسانی نیروهای اورژانس به ۱۷ مصدوم حادثه دیده در این استان در روز گذشته خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمود شمسی‌پور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مرکز ۱۱۵ اورژانس چهارمحال‌وبختیاری در روز گذشته به ۱۷ مصدوم امدادرسانی کرد، گفت: حادثه اول در ساعت ۰۹:۱۲ دقیقه دیروز، هجدهم آبان بر اثر برخورد دو خودرو پژو و پراید حوالی شمس‌آباد در محور شهرکرد به شلمزار رخ داد که موجب مصدومیت پنج نفر شد

وی افزود: حادثه دوم در ساعت ۱۲:۴۶ دقیقه بر اثر غرق‌شدگی چهار نفر در رودخانه زاینده‌رود حوالی بابا پیر احمد رخ داد.

رئیس مرکز اورژانس چهارمحال‌وبختیاری گفت: حادثه سوم در ساعت ۱۴:۲۰ محور اردل به دشتک حوالی زرمیتان بر اثر برخورد دو دستگاه پراید رخ داد که چهار مصدوم بر جای گذاشت و حادثه چهارم در ساعت ۱۹:۰۸ دقیقه بر اثر واژگونی پراید در محور بروجن به شهرکرد حوالی فرادنبه رخ داد که این حادثه نیز چهار مصدوم برجای گذاشت و پس از اطلاع به مرکز دیسپچ اورژانس استان بی‌درنگ آمبولانس‌های اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.

شمسی‌پور خاطر نشان کرد: ۱۷ مصدوم این حوادث بعد از انجام اقدامات درمانی مناسب برای انجام اقدامات درمانی تکمیلی توسط ۹ دستگاه آمبولانس اورژانس به بیمارستان‌های، آیت‌الله کاشانی شهرکرد، امام رضا (ع) اردل و ولیعصر (عج) بروجن انتقال پیدا کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار