آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۲۳۹۹

دو تروریست تسلیم، سه نفر هلاک و ۹ نفر دیگر بازداشت شدند

سردار شفاهی گفت: در ادامه اجرای عملیات پاک‌سازی در منطقه رزمایش جنوب شرق کشور امروز نیز تعداد ۳ نفر از تروریست‌های مزدور دشمن به هلاکت رسیده و ۹ نفر دیگر دستگیر شدند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه، سردار احمد شفاهی، سخنگوی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اظهار داشت: رزمندگان اسلام در قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در رزمایش عملیاتی شهدای امنیت که از ۵ آبان ماه در استان سیستان و بلوچستان آغاز شده ضربات سنگینی بر پیکره تیم‌های های تروریستی جنوب شرق کشور وارد کردند.

وی افزود: در ادامه اجرای عملیات پاک‌سازی در منطقه رزمایش امروز نیز تعداد ۳ نفر از تروریست‌های مزدور دشمن به هلاکت رسیده و همچنین ۹ نفر دیگر دستگیر شدند.

شفاهی تصریح کرد: همچنین ۲ نفر دیگر از عناصر تیم‌های تروریستی خود را تسلیم رزمندگان اسلام کردند.

وی در ادامه گفت: از ابتدای آغاز رزمایش در جنوب شرق کشور تاکنون تعداد ۱۵ تروریست به هلاکت رسیده و ۳۳ نفر از آنان دستگیر و همچنین ۲ نفر دیگر خود تسلیم رزمندگان اسلام کرده اند.

شفاهی در پایان خاطرنشان کرد: فرماندهان و رزمندگان اسلام با همت و عزم جدی، مصمم به ادامه برخورد با تروریست‌ها و اشرار در منطقه می‌باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار