آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۴۶۷۱
در گفت‌و‌گو با دانشجو:

تولید سالانه ٥١ هزار تن گوشت مرغ در استان کرمان/ رتبه اول تولید کرک در کشور

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت : سالیانه بیش از ٥١ هزار تن گوشت مرغ در استان کرمان تولید و روزانه حسب نیاز مردم و بازار مصرف می‌گردد.

علی باقری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو به تشریح آخرین وضعیت تولید گوشت دام و طیور در استان کرمان پرداخت.

وی افزود: ۹۵ درصد واحد‌های طیور در سطح استان فعال هستند و ماهیانه بطور متوسط دو میلیون و ٨٠٠ هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان‌های تابعه انجام می‌شود.

 او اظهار داشت: سالیانه بیش از ٥١ هزار تن گوشت مرغ در استان کرمان تولید و روزانه حسب نیاز مردم و بازار مصرف می‌گردد و این میزان بیش از ۲ درصد تولید کشور را شامل می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان اعلام کرد:در استان کرمان زنجیره کامل صنعت طیور بعد از لاین شامل مرغ اجداد، مرغ مادر، مزارع گوشتی، کشتارگاه‌ها و مرغ فروشی‌ها شکل گرفته است.

او گفت: در این صنعت کارخانجات جوجه کشی توسط مزارع مرغ ماهان که قدمت دیرینه دارد و بخشی از جوجه مورد نیاز استان کرمان را تامین می‌کند.

 

وجود ۱۳ کشتارگاه صنعتی

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۱۳ کشتارگاه صنعتی طیور در استان به عنوان پشتوانه صنعت فعالیت می‌کنند.

باقری بیان داشت: اتحادیه مرغداران استان با ۱۲ تعاونی تحت پوشش در شهرستان‌ها مختلف در حال خدمات رسانی به بهره برداران این بخش تولیدی می‌باشد.

او اظهار داشت:تعداد سه زنجیره تولیدی مرغ گوشتی در استان با تحت پوشش قراردادن مرغداران، تحت قرارداد موجود و زنجیره تعاونی مرغداران رفسنجان از زنجیره‌های قدیمی و نمونه کشوری می‌باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در ادامه به موضوع تولید گوشت قرمز در استان کرمان اشاره کرد و افزود: نژاد‌های دام سبک بومی استان شامل بز کرکی نژاد راینی و گوسفند کرمانی می‌باشد که هر دو از نژاد‌های الیافی است.

او بیان داشت: استان کرمان هم از لحاظ کیفیت و هم از نظر مقدار تولید رتبه اول تولید کرک را دارا بوده و شهرت قالی کرمان نیز به دلیل مرغوبیت پشم گوسفند کرمانی می‌باشد.

باقری اعلام کرد: در حال حاضر مزارع پرورش دام سبک پر تولید نیز در حال گسترش بوده و نژاد‌های لاکن رومن و رومانف و سانن و الپاین در این واحد‌ها نگهداری و پرورش داده می‌شود.

او بیان داشت: در بخش دام سنگین نیز واحد‌های شاخصی با ظرفیت دو هزار راس وجود دارد و در مجتمع کشت و صنعت هامون که زنجیره تولید در بخش دام سنگین است، گوساله‌های نر تولیدی این واحد دارای رتبه کشوری می‌باشد.

 

آمار پرورش دام سبک و سنگین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان سپس جمعیت دام سبک استان را دو میلیون و ٧١٠ هزار و ٨٢٣ راس و تعداد دام سنگین را ١٢٢ هزار راس اعلام کرد.

وی بیان داشت: میزان تولید گوشت قرمز در استان کرمان حدود ٢٤ هزار تن و همچنین میزان تولید شیر ۲۶۰ هزار تن جهت مصرف شهروندان می‌باشد.

باقری در پایان تعداد دامداری‌های صنعتی استان کرمان را ۸۱۵ باب و تعداد دامداری‌های نیمه صنعتی استان را ۱۵۲۰ باب ذکر کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار