کد خبر:۱۱۹۴۸۲۳
در گفت‌وگو با دانشجو:

۹۰ میلیارد تومان برای ساخت سالن ورزشی بن لازم است

فرماندار شهرستان بن گفت: سالن ورزشی ۲ هزار نفری شهرستان در مرحله فندانسیون است و اگر اعتبارات ملی برای پروژه تامین شود پیش بینی می‌شود این ورزشگاه در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.

رضا علی‌بیگی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مطرح کرد: امسال تنها دو پروژه ورزشی در سطح شهرستان بن فعال است که پایگاه قایقرانی در دهه فجر سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید و سالن ورزشی سقف کوتاه ویژه ورزش‌های رزمی شهر بن نیز نهایتا تا هفته دولت سال بعد به بهره‌برداری می‌رسد و پروژه دیگری در این حوزه نداریم.

فرماندار شهرستان بن با اشاره به اینکه پروژه مهم بزرگ ورزشی شهرستان در مرحله تکمیل فندانسیون است، افزود: پروژه سالن چند منظوره و مسابقاتی ۲ هزار نفره در حوزه ورزش جوانان با هدف امید آفرینی و تامین نیاز‌های ورزشی جوانان شهرستان تا سالیان سال استارت زده شده است که، چون تنها پروژه ورزشی فعال شهرستان محسوب می‌شود همه اعتبارات ورزشی صرف آن خواهد شد.

وی ادامه داد: پیش‌بینی اولیه اعتبار پروژه ۷۵ میلیارد تومان بوده که اگر امسال مجدد پیش‌بینی اعتبار شود حدود ۹۰ میلیارد تومان لازم است.

علی‌بیگی بیان کرد: با تقریبا ۱۰-۱۳ میلیارد تومانی که طی این دو سال برای ساخت این پروژه تامین کردیم ساخت و ساز آغاز شده که تکمیل آن نیاز به اعتبارات ملی دارد.

وی در پایان گفت: اگر اعتبارات ملی برای پروژه تامین شود پیش بینی می‌شود این ورزشگاه در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.

به گزارش دانشجو، پروژه سالن ورزشی ۲ هزار نفری شهرستان بن در زمینی به مساحت ۴ هزار مترمربع در بهمن سال ۱۴۰۱ کلنگ‌زنی و ساخت پایگاه قایقرانی تیم ملی در حاشیه گرداب بن از سال ۸۸ در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع آغاز شده است.

 شهرستان بن در فاصله ۲۰ کیلومتری مرکز استان چهارمحال و بختیاری واقع شده و در مجموع از ۱۹ هزار مترمربع فضای ورزشی برخوردار است.

میانگین سرانه ورزشی استان ۳۲ سانتی‌متر است و با میانگین کشوری حداقل ۲۰ سانتی‌متر اختلاف دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار