کد خبر:۱۱۹۵۹۶۸

آغاز عملیات گسترده اصلاح شبکه‌های آب شهر مادوان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد: شبکه‌های آب شهر مادوان اصلاح می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امید صالحی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: 10 کیلومتر از خطوط آبرسانی در شهر مادوان اصلاح می شود.

صالحی افزود: این طرح 10 میلیارد تومانی قرار است در ترمیم شبکه های آبرسانی مادوان و همچنین بهبود دسترسی به آب پایدار این منطقه کمک بکند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد افزود: در راستای اصلاح شبکه و کاهش هدر روی ها در سالهای اخیر پروژه های زیادی اجرا شد، اصلاح 50 کیلومتر از شبکه های آب شهر یاسوج، اصلاح خط انتقال آب در بهمئی، اصلاح خطوط و شبکه های آبرسانی در گچساران، تعویض قریب به 10 کیلومتر از خطوط آزبست قدیمی در شهر دهدشت، اصلاح شبکه های آب بوستان بعد از 30 سال، افزایش حدود دو برابری ظرفیت آبرسانی به گچساران از سد کوثر و همچنین اصلاح و توسعه آبرسانی در حدود 120 روستا با اعتباری بالغ بر 250 میلیارد تومان بخشی از اقدامات آبفا در حدود 2 سال اخیر بوده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب در واکنش به شکستگی شبکه های آب به ویژه در یاسوج گفت: یاسوج به واسطه قدیمی بودن خطوط و شبکه ها و اختلاف ارتفاع بیش از 200 متری مستعد شکستگی در شبکه های آب است، در سالهای اخیر اقدامات کنترلی از جمله نصب بیش از 8 شیر فشار شکن و کنترل آب برخی نقاط در شب اجرا شده است و ماهانه با وجود امکانات محدود قریب به 200 شکستگی را مرتفع می کنیم.

صالحی گفت: حدود 2000 میلیارد تومان برای اصلاح شبکه و خطوط انتقال آب در بویراحمد لازم است ، اگر بخواهیم به شرایط پایدار و ترمیم قریب به 40 درصد فرسودگی برسیم باید این میزان اعتبار آنهم به قیمت های فعلی به آبفا تخصیص پیدا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار