آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۶۸۱۲

برداشت بیش از ۹ هزار تن انار در ابرکوه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ابرکوه: در سال جاری بیش از ۹ هزار تن محصول انار از باغات شهرستان ابرکوه برداشت شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیمحمد هوشمند مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ابرکوه گفت: سطح باغات زیر کشت محصول انار در شهرستان ابرکوه بالغ بر ۶۰۰ هکتار و عملکرد این محصول نیز ۱۵ تن در هکتار می‌باشد.

وی ارقام انار شهرستان را شیرین شهوار، ابرکوه و میخوش یزد عنوان کرد و افزود: انار شهرستان از کیفیت بالایی بر خوردار است و بیشترین سطح زیر کشت این محصول نیز در دهستان تیجرد می‌باشد.

هوشمند افزود: صدور پیش آگاهی به باغداران، پایش و ردیابی آفت کرم گلوگاه و مگس مدیترانه و توصیه به نصب تله‌های فرمونی، توصیه به تغذیه کودی و مدیریت بهنگام باغات از جمله اقدامات صورت گرفته جهاد کشاورزی در راستای افزایش عملکرد محصول انار در شهرستان ابرکوه می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار