به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو از مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، رئیس ستاد انتخابات کشور در این جلسه با اشاره به اهمیت انتخابات سال آینده گفت: باید از ظرفیت احزاب و گروههای سیاسی و اجتماعی درجهت افزایش سرمایه اجتماعی استفاده کنیم.
علی زینی وند آغاز فعالیت ستاد انتخابات کشور را با توجه به برنامه زمانبندی انتخابات مهم دانست و گفت: باتوجه به حضور مردم در انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری و افزایش امیدها برای تغییرات افزود: انتخابات برای تغییر فرآیند تصمیم گیریها همسو با اکثریت جامعه است.
معاون سیاسی وزیر کشور همچنین بر لزوم حضور گرایشهای مختلف سیاسی در انتخابات تاکید کرد.
رئیس ستاد امنیت انتخابات نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت برقرار امنیت انتخابات تصریح کرد: همه انتخابات در ۴۵ سال گذشته در امنیت کامل برگزار شده است.
پورجمشیدیان بر استفاده از ظرفیت همه دستگاههای انتظامی و امنیتی برای برقرار امنیت انتخابات تاکید کرد.
دبیر ستاد انتخابات کشور نیز بااشاره به لزوم برگزاری انتخابات میاندورهای مجلس در چهار حوزه انتخابیه گفت: در حوزههای انتخابیه تبریز، بستانآباد، بندرانزلی و نقده - اشنویه که فاقد نماینده هستند، باید انتخابات میاندورهای برگزار شود.
اسلامی با اشاره به ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: این ماده تصریح میکند کسانی که مشمول این ماده باشند، باید ۶ ماه قبل از ثبت نام، (۱۸ تا ۲۴ بهمن ۱۴۰۳) از سمت خود استعفا کنند؛ لذا زمان استعفا غیر از حوزه انتخابیه تبریز، در ۳ حوزه دیگر گذشته است. به همین دلیل، استفساریهای تنظیم کردیم و به مجلس شورای اسلامی دادیم و منتظر پاسخ هستیم.
اسلامی همچنین گفت: ۲ حوزه انتخابیه شامل خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی نیز برای مجلس خبرگان رهبری انتخابات میاندورهای برگزار خواهند کرد.
وی افزود: فرآیند انتخابات میاندورهای مجلس از ششم آذر، انتخابات مجلس خبرگان رهبری چهارم اسفند و انتخابات شوراها شانزدهم اسفند، با دستور وزیر کشور آغاز میشود.
دبیر ستاد انتخابات همچنین گفت: تعرفههای انتخابات طراحی و فرآیند چاپ آغاز شده است.
روسای کمیتههای مختلف ستاد انتخابات کشور نیز در این جلسه گزارشی از روند اقدامات انجام شده ارائه کردند.
در این جلسه احکام انتصابی که وزیر کشور برای اعضای ستاد انتخابات صادر کرده بود، به آنها اعطا شد.