برگزاري كارگاه فناوري هسته‌اي در دانشگاه جامع گلستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۷۰۹

برگزاري كارگاه فناوري هسته‌اي در دانشگاه جامع گلستان

كارگاه دو روزه فناوري هسته‌اي از روز گذشته با حضور دانشجويان در دانشگاه جامع گلستان در حال برگزاري است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از گرگان، كارگاه دو روزه فناوري هسته‌اي از روز گذشته با همكاري سازمان انرژي اتمي و با حضور جمعي از مسئولان دانشگاهي و دانشجويان در تالار خليج فارس دانشگاه جامع گلستان در حال برگزاري است.
 
 دكتر سيد پژمان شيرمردي، از سازمان انرژي اتمي در روز نخست كارگاه فناوري هسته‌اي ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيدان دانشمند هسته‌اي ايران دكتر عليمحمدي و شهرياري گفت: دستيابي جمهوري اسلامي ايران به فناوري هسته‌اي از افتخارات شكوهمند نظام اسلامي است كه در سايه تلاش و تعهد نيروهاي توانمند كشورمان بدست آمده است.

وي در خصوص كاربرد فناوري هسته‌اي در بخش‌هاي صنعتي، كشاورزي، پزشكي و توليد انرژي توضيحاتي را ارائه داد.

 شيرمردي كاربرد تشخيصي و درماني را از جمله كاربردهاي فناوري هسته‌اي در بخش پزشكي خواند و افزود: كاربرد تشخيصي با استفاده از تابش اشعه ايكس و گاما و كاربرد درماني به وسيله تله تراپي، براكي تراپي و راديو تراپي انجام مي شود.

 وي تاسيس واحد نخست نيروگاه بوشهر، دستيابي به سوخت هسته‌اي در جهت تامين بخشي از سوخت مورد نياز برنامه توسعه نيروگاه‌ها، توليد كارخانه كيك زرد، كارخانه ucf در اصفهان، تاسيسات غني سازي نطنز، توليد فلز زيركوديوم در ايران و مجتمع سوخت fmp را از دستاوردهاي مهم سازمان انرژي اتمي ايران ذكر كرد.
 
عضو سازمان انرژي اتمي ايران تعداد كل نيروگاه هسته‌اي در حال فعاليت را 438 و تعداد نيروگاه‌هاي در حال ساخت را 44 نيروگاه عنوان كرد.

همچنين، در روز دوم اين كارگاه مراحل چرخه سوخت توسط مهندس بار فروش، از سازمان انرژي اتمي توضيح داده، و در پايان نيز به شركت كنندگان گواهي پايان دوره اعطا مي شود./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار